Haberler

Gazeteci-Yazar Turgay Güler, Yıldırımlılarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Haberin Merkezinde' adlı programa katılan gazeteci-yazar Turgay Güler, Yıldırımlılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Haberin Merkezinde' adlı söyleşi programında gazeteci-yazar Turgay Güler'i Yıldırımlılarla bir araya getirdi. Söyleşi öncesi bir konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mesleklerinde önemli konuma sahip şahsiyetleri her ay Yıldırımlılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek; "Turgay Güler kardeşimiz kamuoyunu aydınlatma görevini en iyi şekilde yerine getiren gazetecilerden biri olarak göze çarpıyor. Kendisinin olaylara farklı açılardan bakışı da bunun en iyi örneği. Katılımlarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

'BAŞKAN EDEBALİ, YILDIRIMLILAR İÇİN BÜYÜK ŞANS'

Yıldırımlıların İsmail Hakkı Edebali gibi bir başkana sahip oldukları için çok şanslı olduklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Turgay Güler ise Yıldırım'da bulunmakta dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren söyleşi programında Yıldırımlılarla keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Güler, izleyenlerin merak ettikleri soruları da cevapladı. İlerleyen zamanlarda tekrar Yıldırım'a gelmek istediğini de ifade eden gazeteci-yazar Turgay Güler, programa katılan başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olmak üzere Yıldırımlılara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Turgay Güler Barış Manço Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title