Haberler

Fok Balığı Bir Kadına Aşık Olursa

Güncelleme:

Arjantin'deki adalarda çekilen bu görüntüler, bir fok balığının bir insana duyduğu aşkı gözler önüne seriliyor.

Genellikle insanlar tarafından katledilirken kaydedilmesine alışkın olduğumuz fok balıkları bu sefer bir kadına duydukları aşk için görüntülendi.

Arjantin'in Farkland adalarına bağlı adacıklardan oluşan Güney Georgia adalarında çekilen bu görüntüler, yabani bir fok balığının bir insana neler hissedebileceğini özetliyor adeta. Güney Georgia'daki Gold Harbour bölgesinde çekilen bu görüntülerde bir fok balığı kumsaldaki bir kadına adeta ilan-ı aşk ediyor.

Kumsalda oturan bir kadına ilk başta çekingen ve korkak tavırlarla yaklaşmaya başlayan fok, kadının sıcak tavrı karşısında iyice rahatlıyor ve şekilden şekile girmeye başlıyor. Kadını yanaklarından ve dudaklarından öpen fok balığı kadının dikkatini çekmek için adeta iki büklüm oluyor.

Kadının fok balığı karşısında bu kadar rahat olması ve fok balığı ile sürekli konuşması da dikkatlerden kaçmıyor. Bu arada aşık fok balığı ve kadın kumsalda oynarlarken arkalarındaki bir çok penguen de dikkatli gözlerle olanları seyrediyor.

İşte 2009 yılında çekilen, onlarca fok balığının ve penguenin rahat rahat dolaştığı sahilde adeta iki sevgili gibi kumsalda uzanan biri insan diğeri balık olan çiftin görüntüleri.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Arjantin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title