Haberler

Fırtına Alaca'da çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi

Güncelleme:

Çorum'un Alaca İlçesi'nde etkili olan fırtına, bazı işyerlerinin çatısını uçurdu, ağaçlar devrildi. Alaca'da öğleden sonra etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle sanayi sitesindeki bir çok işyerinin çatısı uçarken, Anadolu Kız İmam Hatip lisesi bahçesindeki çam ağaçların dalları kırıldı. Çorum caddesi üzerindeki bir evin çatısından kopan güneş enerjisi panelleri ise park halindeki bir aracın üzerine düştü. İlçenin tamamında etkili olan fırtına her hangi bir can kaybı yada yaralanmaya neden olmazken çatısı uçan işyerlerinde ise maddi zarara yol açtı.

- Fırtına Alaca'da çatıları uçurdu, ağaçlar devrildi

ÇORUM - Çorum'un Alaca İlçesi'nde etkili olan fırtına, bazı işyerlerinin çatısını uçurdu, ağaçlar devrildi.

Alaca'da öğleden sonra etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle sanayi sitesindeki bir çok işyerinin çatısı uçarken, Anadolu Kız İmam Hatip lisesi bahçesindeki çam ağaçların dalları kırıldı. Çorum caddesi üzerindeki bir evin çatısından kopan güneş enerjisi panelleri ise park halindeki bir aracın üzerine düştü.

İlçenin tamamında etkili olan fırtına her hangi bir can kaybı yada yaralanmaya neden olmazken çatısı uçan işyerlerinde ise maddi zarara yol açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırtına Güneş Alaca Çorum Hava Durumu Yerel Haberler Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title