Haberler

Savcı Osman Şanal Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Düzce'de, düzenlenen operasyonda İlhan Cihaner'i tutuklatan savcı Osman Şanal, FETÖ üyeliği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Düzce'de, düzenlenen operasyonda CHP İstanbul Milletvekili ve dönemin Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'i Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklatan Osman Şanal, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

YARGI OPERASYONU SÜRÜYOR

Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Düzce genelinde başlatılan operasyon sürüyor.

5 YARGI MENSUBU GÖZALTINDA

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları değerlendirilen 14 hakim ve savcının yakalanması amacıyla başlatılan operasyonda, 3'ü savcı, 2'si hakim toplam 5 yargı mensubu gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Haklarında gözaltı kararı bulunan diğer hakim ve savcıların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

SAVCI ŞANAL GÖZALTINA ALINDI

Daha önce ismi CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in de aralarında bulunduğu 14 sanığın "Ergenekon terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı Erzincan'daki Ergenekon davasının savcılarından Osman Şanal da gözaltına alınanlar arasında bulunuyor.

BELGELERE EL KONULDU

Şanal'ın Fatih Mahallesi'nde bulunan evinde arama yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, ikamette bulunan belge ve dökümanlara el koydu.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Şanal Düzce Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

LOSER:

Keser döner sap döner gün olur hesap döner de mübarek bizim ülkede fırıl fırıl dönüyor. .

36
4
yanıtYanıtla
Vatandaş.:

Darbe girişimlerini hiçbir şekilde kabul etmem. benim dikkatimi çeken, darbe Girişimi kadar tehlikeli olam, camilerden ezan okutup halkı sokaklara davet etmek. O sokaklar halkın demokratik haklarını aramak için hakla hiç açılmadı, çeşitli bahaneler ile yasaklandı. Şimdi halk sokaklara davet ediliyor, ve daha büyük tehlikeye davetiye çıkarılıyor.

15
15
yanıtYanıtla
ATEİST:

Siyasetin camiye girmesi, müslümanların tanrıyı insanlaştırması demektir. Şeriatçılar Türkiye'' nin bir Irak Suriye Pakistan gibi olmasını istiyor. Hükümet görünmez güçlerle donkişot gibi düşman yaratırken medeniyeti terk edip yüzünü döndüğü orta doğuya benziyor. Halk yolsuzluğu, ekonomik krizi, petro, ötv, doğal gaz ve elektrik zamlarını, dış politikalardaki rusya yenilgisini ve İsrail''i zenginleştirmeleri unuttu, demokrasi isteyen şeriatçilerle birlikte askerin boğazını kesmelerini kutluyorla

16
11
yanıtYanıtla
Dünya:

Suriyeliler bu ülkede oldukça daha çok Can''ımız yanar hangi ülkeler kabul etti Suriyelileri tek hayır seven ülke Türkiye''mi kendi insanlarımıza sahip çıkalım defolup gitsinler artık Türkiye bir huzur bulsun

17
4
yanıtYanıtla
try:

hanı fettulahcıydı lan darbecıler ergenekoncu cıkdı

12
0
yanıtYanıtla
SONDAKIKA:

DIYARBAKIR AKP İL BAŞKANIN YANINDA TOLANAN AKPLİLERE BOMBALI SALDIR DUZENLEDI

7
3
yanıtYanıtla
TURKIYELI:

DARBELERI HEP AMERIKA YAPTIRDI KIMIN ELIYLE TC KIMLIKLI IRKI MILETI TC OLMAYAN KISILERIN ELIYLE BU GENERALARIN IP NEREYE BALI ARTIK HALK BILIYOR TAIBI HALK SECTI HALK SEVIYOR HALK MILET SONUNA KADAR ARKASINDA

7
0
yanıtYanıtla
çapanoğlu tuğrul:

bun olaylar sadece bir kişi ve kişilerce düzenlenen oyundur. oyunu bizler kazandik türk milleti olarak bir bütün ve beraberliğimizi koruyarak. emin olun bu oyunun ardı gelecek birli ve bütünlügü bozmadan yola devam edelim . geçmişe dönük bir düsünelim bakalım son1 yılı iyi inceleyelim bu olaylar bir birleriyle celişkilidir. sadece bunlar deyi ulusal güçlerde şirketler üzerimizdedir.

2
0
yanıtYanıtla
artık başlasın:

trt''deki fetullahçılar, özellikle müfettiş kılıklı olanlar. . . . anladınız.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title