Haberler

Fatih Hilmioğlu, Taliye Olur Olmaz Oğlunun Mezarına Gitti

Güncelleme:

Prof. Dr. Hilmioğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlunun mezarını ziyaret etti, daha sonra annesi Türkan Hilmioğlu'nun evine gitti.

Anayasa Mahkemesi tarafından tedbiren tahliyesi kararlaştırılan Ergenekon davası tutuklusu, eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu, Ankara'ya geldi.

TAHLİYE OLUR OLMAZ OĞLUNUN MEZARINA KOŞTU

Tahliyesinin kararlaştırılmasının ardından Silivri Cezaevi'nden çıkarak karayoluyla Ankara'ya ulaşan Hilmioğlu, ilk olarak 2012'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oğlu Emir Hilmioğlu'nun Karşıyaka Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti.

Daha sonra CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın aracıyla Birlik Mahallesi'ndeki evine gelen Hilmioğlu, burada kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yaptı.

DAHA AĞIR HASTALAR DA VAR

Cezaevinde kendisinden daha uzun tutuklu ve daha ağır hasta insanların bulunduğunu belirten Hilmioğlu, en kısa sürede onların da tahliye olmasını istediğini dile getirdi.

Haberal da Hilmioğlu'nun sağlık durumuyla ilgili bir soru üzerine, kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını ifade ederek, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yapılacak tetkiklerin ardından net bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

ANNE İLE DUYGUSAL ANLAR

Açıklamanın ardından Hilmioğlu, kendisiyle aynı sitede oturan annesi Türkan Hilmioğlu'nu ziyaret etti. Karşılaşma esnasında Hilmioğlu ile annesi arasında duygusal anlar yaşandı. Ziyarette, Hilmioğlu'na kardeşi Hayati Hilmioğlu ve Haberal da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Anayasa Mahkemesi Fatih Hilmioğlu Politika Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

500

Yorumlar (13)

GARİBANnuris4586@hotmail.com:

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR FATİH.

10
55
yanıtYanıtla
hakkıyediveren@hotmail.com:

ahlaksız adamsın sen ya

yanıt0
yanıt0
Serkan DADAYwilkyways@hotmail.com:

Gariban, Allah, hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Senin de bir gün çocuğun olur, veya vardır. Böyle bilgisizce ve cahil konuşma derim sana.

yanıt0
yanıt0
Türkoğlucakgidigidi@hotmail.com:

Evladın mezarında ne reklamı arıyorsunuz kapitalist BOP beyinliler!

yanıt0
yanıt0
Hırsız Lobisiugur_kur@hotmail.com:

Yazıklar olsun Başbakan kendi ağzıyla itiraf etti cemaatla kumpas kurduk bu insanlara neden kurdular ? BOP projesi kapsamında ülkeyi bölüp israile ortadoğuda büyük bir devlet kurmak için... Unutmayalım ki geç gelen adalet adalet değildir.

39
14
yanıtYanıtla
BERAATsherlockholmes333@hotmail.com:

Adamın oğlu öldü devlet ziyaretine izin vermedi ve yıllar sonra ilk kez oğlunun mezarına gidiyor reklam kokan hareketler diyorsunuz ne diyelim.

41
8
yanıtYanıtla
nurixrail61@hotmail.com:

ziyarete izin verilmişti.bildiğim kadarıyla.fotoğrafa bakarsanız zaten cenaze töreninde olduğunu görürsünüz.Bir hatırlatma.Ama reklama da katılmıyorum.Sonuçta anne ve oğul reklam olamaz....

yanıt0
yanıt0
yobaz akademisyen ve aydınlarerfre@yahoo.com:

sayın rektörüm bu ülkeyi malesef sizin zihniyetiniz bu hale getirdi başörtüsü ve her türlü dini prensipleri öcü gördünüz masum kızcağızları ağlattınız halbuki onları okutasınız diye millet size emanet etmişti mescide gidenleri milliyetçi öğrencileri fişlediniz . de ne oldu masumların canı acıdı kumpasçılara zaten yukarıdan haber geldi başlarını açtılar sonra dini referansları kullananlar pirim yaptı çünkü siz onları frakeynştayn yaptınız sizin canınız acıması bişeymi milletin yanında - başörtüsü ve diğer dini referansları ağzına sakız yapan sözüm ona akademisyen ve aydınlar kusura bakmayın geleceğimizi mahfeden sizlersiniz bilimsel akademik kafa değil bu . bu düpedüz yobazlık - yobaz diye diye yobaz oldunuz ..

14
7
yanıtYanıtla
bu nedir böylefikret_601121@hotmail.com:

40 yaş sonrası hapishanelerde kalmak zordur herkes romaztizma ve nmide rahatsızlığı çekiyor herkesi tahliye edin..sağcıya ayrı solcuya ayrı,dinliye ayrı dinsize ayrı muamele yapılmamalı

4
11
yanıtYanıtla
Üniversite Bilim Üretmeli Abikarga1648@hotmai:

Kul hakkı yiyenler , haklıya haksızı ezdirenler mezarlıklara bir gitmeli , herkes kendisini yolun sonu görünmeden sorgulamalı..Durup dururken hapse girilmez , durup dururken Hak'tan ölüm gelmez ..Aşırı gitmek kula yakışmaz..Aşırı gidenlerin takdiri herşey gibi hep Allah'tadır.Herkes üzerine düşeni yapmalı evinin önünü süpürmeli,iyi şeyler olsun diye uğraşmalı,rektör,hoca siyaset yapmamalı,bilim ile uğraşmalı,üniversite ilim üretmeli,fakir fukara öğrenci okumaya can atıyorsa desteklenmeli,devlet güvenmiş üniversiteyi teslim etmiş,o hükümet etme çabasında olmamalı..Her kimse..Konu burdan dışarı..

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title