Haberler

Eski Vekilin Oğlunun Vurulduktan Sonraki Görüntüsü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

AK Parti Batman bürosunda silahlı saldırya uğrayan ve ölen Abit Nasıroğlu'nun son anları kameraya yansıdı. Nasıroğlu'nun yerde yardım beklediği anlar yürek sızlattı.

Batman'da AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırı yapıldı. Düzenlenen saldırıda AK Parti eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

Abit Nasıroğlu'nun saldırıdan sonra cadde üzerinde kanlar içinde yattığı görüntüler ortaya çıktı. Nasıroğlu'nun yardım beklediği anlar yürekleri dağladı.

YERDE YARDIM BEKLEDİ

Görüntülerde, eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu'nun saldırıdan sonra cadde üzerinde yaralı bir şekilde yattığı ve yardım beklediği gözüküyor. Nasıroğlu, bir araçla Batman Devlet Hastanesi'ne götürüldü ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti.

YÜREK DAĞLADI

Düğün hazırlığı yapan ve davetiye bastırmaya giden Abit Nasıroğlu'nun hastaneye kaldırılmadan önceki son anları yürek dağladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Nezir Nasıroğlu Ak Parti Batman Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (97)

MhpMobil-IOS:

Budefa oyum hdp

38
14
yanıtYanıtla
potingiyenputinmobilWeb@haberler.com:

Oylarinizi hudapartisine veriniz doguve gunerydoguda guzel bi temizlik yapsinlar

7
41
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

Kürt deyilim oyum hdp ye

25
21
yanıtYanıtla
türkbey:

OYUM HDP akp hep çalıyor bu miletin beduası oy verendede olur

21
19
yanıtYanıtla
kürtMobil-ANDROID:

oylar mhp ye

22
16
yanıtYanıtla
analiz:

hdp şeytanın partisidir. Hdp ye oy veren münafıktır. Allah a ve resulüne iman etmiş her Müslüman hdpden uzak durmalıdır. hdp münafıkların partisidir. .

7
26
yanıtYanıtla
SelomobilWeb@haberler.com:

Kurt olduğum için utanıyorum yeter artık. Neden kürt doğmusum ya.

8
22
yanıtYanıtla
Batman Esnaf:

Olay yanlış lanse edildi. Seçim bürosuna saldırı olmadı. Lokal içinde başlayan tartışmadan kaynaklandı. İki taraf Ak Partili. Bir taraf m. vekili adayı diğer taraf ise eski vekil ve aday adayı. Allah daha büyük belalardan korusun. Hastane bahçesinde 5 Binden fazla kişi var. Olay daha fazla büyüyecek gibi

30
0
yanıtYanıtla
samsun:

oylar hdp

8
19
yanıtYanıtla
HaberlerMobil-IOS:

Din düşmanları hdp CHP oy yok Kürtler dinini bir dinsiz imansıza satmaZ. Kürt olarak oylar ak partiye

9
17
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title