Haberler

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten iddianameye tepki: Çocuklarım babamı polisler mi öldürdü diye soruyor

Güncelleme:

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastla ilgili hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. İddianameyi "İçi boş kağıt parçası" olarak değerlendiren Ateş, çocuklarının kendisine "Babamızı polisler mi öldürdü?" diye sorduğunu ve her defasında "Devletimizin polisleri bizi koruyor" yanıtını verdiğini belirtti.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, mahkemenin 22 şüpheli hakkında hazırladığı iddianame hakkında açıklamada bulundu. Çocuklarının kendisine "Babamızı polisler mi öldürdü?" diye sorduğunu belirten Ateş, "Bugün bir kez daha gördüm ki devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda." sözleriyle sitem etti.

"POLİSLER BİZİ KORUYOR DİYORUM Kİ DEVLETE GÜVENLERİNİ KAYBETMESİNLER"

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi, eski Ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 tutuklu şüpheli hakkında hazırlanan iddianameyi kabul etti. Ateş'in eşi Ayşe Ateş, hazırlanan iddianameye sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Ateş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İddianame adı verilen içi boş kağıt parçasının kabul edildiğini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Çocuklarım bana 'Babamızı polisler mi öldürdü' diye soruyor. Ben onlara her defasında 'Yok anneciğim, devletimizin polisleri bizi koruyor. Arkamızdan gizlice takip ediyorlar' diyorum ki devlete olan güvenlerini kaybetmesinler. Fakat bugün bir kez daha gördüm ki devletimiz ne sağımızda ne solumuzda ne önümüzde ne de arkamızda.

Bir kez daha ifade etmekte fayda var: Bedeli her ne olursa olsun hukuki mücadelemin siyasi çıkarlar sofrasına meze edilmesine izin vermeyeceğim. Başkalarının çocukları rahat uyusun diye benim çocuklarıma reva görülen gözyaşlarının, benim çocuklarımın elinden zalimce alınan çocukluk yıllarının, zehir edilen günlerinin hesabını yargı önünde tek tek soracağım. Bana ve benim çocuklarıma uyku haramsa bizim bugün bu durumda olmamıza sebep olan tek bir failin bile rahat uyku uyumasına müsaade etmeyeceğim."

Öldürülen Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten iddianameye tepki: Çocuklarım babamı polisler mi öldürdü diye soruyor

Kaynak: ANKA / Güncel

Sinan Ateş Ayşe Ateş Suç Hukuk Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500

Yorumlar (5)

Alina Lopez:

Garibanın gırtlağını sıkan, güçlüyü görünce kuyruk kısan adalet sistemi!

55
4
yanıtYanıtla
süleyman koç:

geçen haberde sinan ateşin arkadaşalrına silah verdiği lazım olur gibisinden cümleleri varmış ifadesindee... peki şimdi senin çocukların ;anne babam silah dağıtıp mafyacılıkmı oynuyordu diye sormuyorsa yat kalk şükür et bence.... evet inşallah suçlular bulunur ama su testisi, su yolunda kırılır.. mhp teşkilatı sessizse bir bildikleri vardır elbet

10
37
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Sinan ATEŞ olayı Ülkücüler üzerinde bir ATEŞ olarak kalmamalı ve bu cinayet aydınlatılmalı

20
2
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

takip ettiğim kadarıyla sinan ateşi öldürenler bulunmuş, varsa azmettiricilerin de bulunması ülkücüler için çok iyi olacaktır, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

12
1
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Emniyet Genel Müdürlüğü nde çalışan bir komiser Sinan Ateş in katiline konum bilgisi veriyorsa bu cinayetin ana merkezide Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP dır .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title