Haberler

Ertürk, Üniversitelilerle Buluştu

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçelerine üniversite eğitimi almak için gelen gençlerden oluşan Kahramankazan Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçelerine üniversite eğitimi almak için gelen gençlerden oluşan Kahramankazan Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Ertürk, gençlerin Kahramankazan'a ilişkin fikir ve önerilerini dinleyerek notlar aldı.

Başkan Ertürk, Kahramankazan Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Gençlik Meclisi'nde, Kahramankazan'daki Gazi ve Başkent üniversitelerinin meslek yüksekokullarında öğrenim gören gençlerin de aralarında bulunuyor. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Ertürk'e eşi Meral Ertürk de eşlik etti. Buluşmada, Türkiye'nin 81 ilinden gelen gençlerin oluşturduğu Gençlik Meclisi üyelerinin ilçeye ilişkin fikir ve önerileri masaya yatırıldı. Başkan Ertürk de yakından ilgilendiği gençlerin fikir ve önerilerini notlar alarak dinledi.

Gençleri dinliyoruz

Başkan Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından bu yana katılımcı yönetim anlayışını benimsediklerini belirterek, yaptıkları çalışmalarda ilçedeki tüm kesimlerin fikir ve önerilerini aldıklarını söyledi. Ertürk, bu kapsamda gençlerle anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini kaydetti. 2004 yılında ilçedeki gençlerin lise eğitimi için bile başka ilçelerdeki okullara gitmek zorunda kaldığını ifade ederek, "Geride kalan 14 yıllık süreçte, ilçemiz artık 81 ilimizden üniversite eğitimi almak için gelen gençlerimizi ağırlıyor. İlçemizde Başkent ve Gazi üniversitelerinin meslek yüksekokulları ile Ankara Üniversitesi'nin de uygulama çiftliği bulunuyor. Onların başta kalacak yer olmak üzere tüm sorun ve talipleriyle yakından ilgileniyoruz. Gençlerimizin sürekli yanındayız, onlarla sürekli diyalog halindeyiz. Gençlerimizle daha dinamiğiz. Kendilerinin fikirlerinden istifade ederek ilçemizi daha iyi bir noktaya taşımak için buluşmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Sizlere güveniyoruz, yanınızdayız

Üniversiteli gençlerin kendilerine güvenmeleri ve kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini beklediklerini ifade eden Ertürk, sohbet sırasında kendi hayatından örnekler de verdi. Ertürk, şunları kaydetti:

"2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ilçe başkanlığımızın açılışını yaptık. Daha sonra 2004 yerel seçiminde belediye başkan adayı odum. 2004 yılında 34 yaşında Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçimleri kazandım. O günden bu yana geride kalan 14 yılda çalışmalarımızı sürdürdük ve Kazan Köyü olarak adlandırılan ilçemizi başkentin metropol ilçeleri arasına sokmayı başardık. Bu aslında gençlerin de umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere ve gençliğe verdiği önemi gösteriyor. Yine son olarak seçilme yaşını 18'e düşürülmesi de bunun bir kanıtı. Hiçbir şey imkansız değildir. İman varsa imkan da doğacaktır. Kendinize güvenin, çok çalışın, azmedin, inanın. Ülkemizin ve insanlığın yarını olan gençlerimize güveniyoruz ve sürekli yanınızdayız." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lokman Ertürk Kahramankazan Türkiye Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917
'Anne beni bir şey ısırdı' diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

"Anne beni bir şey ısırdı" diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title