Haberler

Erkekler! Büyük Meme Sorununuz Mu Var?

Güncelleme:

Erkekler meme küçültme operasyonları ile kusursuz bir görünüme ulaşıyor.

Kadınların en çok rağbet gösterdiği operasyonlar arasında yer alan meme küçültme, artık erkekler için de önemli. 20-30 yaş arası erkeklerin yaptırdığı yöntemlerin başında gelen meme küçültme operasyonu (jinekomasti), gereğinden fazla genişleyen bölgeyi lazer lipoliz ile kusursuz bir görünüme kavuşturuyor.

Değişen beslenme alışkanlıkları ve birçok dış etken, beraberinde erkeklerin de görünümlerini değiştirdi. Artık erkekler gereğinden fazla genişleyen meme bölgesini küçülttürmek için bu konuda uzman merkezlerin yolunu tutmaya başladılar. Jinekomasti denilen meme küçültme operasyonları, artık herhangi bir iz olmadan gerçekleştiriliyor. Lazer lipoliz yöntemiyle yapılan operasyon, meme bölgesini fazla yağlardan arındırarak olması gereken görünüme kavuşturuyor.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi'nden Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner, meme küçültme ameliyatlarıyla ilgili şu bilgileri aktarıyor:

"Erkeklerde meme büyümesi, testosteronun az, östrojen hormonunun ise daha fazla salgılanmasıyla ortaya çıkar. Buna birçok etken neden olabilir. Fakat artık erkeklerde meme küçültme operasyonu, iz kalmayacak şekilde lokal anestezi altında uygulanabiliyor. Böylelikle klasik liposuction yöntemlerinin aksine ciltte ve yağ dokusunda travma oluşturmadan o bölgede açığa çıkan yağlar kalıcı bir şekilde yok edilebiliyor. Takip eden günlerde de devam eden gerginleşme oluşuyor ve deri sarkması ile buna bağlı germe işlemlerine gerek kalmıyor. Üstelik hasta hemen normal hayatına dönebiliyor."

Hüseyin Güner, meme küçültme operasyonunu biter bitmez sonucun en az yarısının görülebildiğinin de altını çiziyor. Ayrıca işlem boyunca herhangi bir acı ve ağrının duyulmadığını ve sadece hafif bir dokunmanın hissedildiğini de belirtiyor. Lazer lipolizde tamamen iyileşme zamanının 1 haftaya kadar indirildiğini ancak bu süre içinde hastaların çalışabildiğini ve sosyal yaşamlarına devam edebildiğini de söyleyen Hüseyin Güner, insan vücudu yeni yağ hücresi üretmediği için meme küçültmede yapılan operasyonun kalıcı olduğunu özellikle vurguluyor.

Uygulamanın fiyatı şu an 6000 TL ile 9000 TL arasında değişiyor. Ayrıca tüm tıbbi uygulamalar için geçerli olmak üzere ciddi kalp problemleri, yüksek tansiyon, diyabet ve kanama bozuklukları olan hastalara kendilerini bu konuda takip eden doktorlar ile görüşülerek gerekli önlemler alındıktan sonra operasyon uygulanabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Güner Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title