Haberler

Erdoğan'dan Muhabire: Hadi Sen Açıkla

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık teftiş kurulunun raporuyla ilgili soru yönelten muhabire "Benim haberim yok. Hadi sen açıkla" sözleriyle çıkıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Almanya ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan ile gazeteciler arasında zaman zaman sert diyaloglar da yaşandı.

ERDOĞAN'I KIZDIRAN SORU

NTV muhabiri, Başbakanlık teftiş kurulu raporuyla ilgili Başbakan Erdoğan'a "Başbakanlık teftiş kurulunun raporuyla ilgili ayrıntılar yer aldı. Şöyle söyleniyor, Başbakanlık korumalarından alt kademelerde bir yöneticinin sızdırdığıyla ilgili neler söylemek istersiniz, kimdir bu kişi?" şeklinde bir soru yöneltti.

"HADİ SEN AÇIKLA"

Bu soru karşısında sinirlendiği gözlenen Erdoğan, NTV muhabirine "Sevgili kardeşim sen ayrıntıları öğrenmişsin. Ben bu ayrıntıları bilmiyorum. Beni de bir bilgilendirirsen çok daha mutlu olurum. Başbakanlık Teftiş Kurulu çok gizlilik kaydıyla, Ankara Başsavcılığı'na bunu gönderiyor. Eee şimdi bundan sizin haberiniz oluyor. İşte paralel devlet bu, paralel yapılanma bu. "Paralel devlet yok" diyenler başını iki elinin arasına alsın da bir düşünsün. Çok gizlilik kaydıyla Başbakanlık Teftiş Kurulu Ankara Başsavcılığı'na aylardır en ufak bir şey çıkmıyor, bu şimdi ortaya çıkıyor. Benim haberim yok, senin haberin var. Hadi sen açıkla." sözleriyle karşılık verdi.

"HÜRRİYET'TE OKUMUŞTUM"

Erdoğan'ın bu çıkışı karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan muhabir "Hürriyet gazetesinde okumuştum" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Başbakanlık Teftiş Kurulu Recep Tayyip Erdoğan Almanya Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500

Yorumlar (131)

durmak yokdenizinozu06@gmail.com:

başbakanımızda karadeniz mertliği ve cesareti olduğundan,başkasının şansı yoktur...

52
87
yanıtYanıtla
DURDURURUZ BiZpehlivancansu@live.com:

kibirli,kendini begenmis,kendinden baska herkesi kucuk goren deseydin daha inandirici olurdun..hitlerde ayni karekterdeydi..sonuda ayni olur insallah

yanıt0
yanıt0
yola devamdenizinozu06@gmail.com:

karadeniz uşağısun,durduramaz kimse senu !

64
70
yanıtYanıtla
ESONMEZDAGSSSONMEZDAG@HOTMAIL.COM:

su adamdaki kini bakislara baksen bu kine 75 milyonu yonetiyor

59
75
yanıtYanıtla
musa aydoğanmusa.bjk.44@gmail.com:

Sev yada sevme, destekle veya destekleme fakat bi insanın bakışlarına bakıp yöneticiliğini eleştiricek kadar kuş beyinli mi olduk

yanıt0
yanıt0
cemcinaraslan@yandex.com:

Sayin Basbakan, Paralel Devleti sen kurmaktasin.

53
74
yanıtYanıtla
adaillegal_adam88@hotmail.com:

peki senin elinde belge mi varda insanarı çete vatan haini diye suçluyorsun diye adama sormazlar mı fişlemeleri hangi hakla polisleri sürüyorsun bu polisler hakkında belgen mi var geçin bunları aptal yok karşınızda

95
28
yanıtYanıtla
Ben Hurhans@online.no:

sinirlenme be kasimpasali, dur sacmalama..!!!!!!!!!!!!Bu millet sana daha ne sorular soracak , senin zamanin sona erdiginde..!!!!!!!!!!

69
49
yanıtYanıtla
aslanasml@hotmail.com:

Bu adamin hastasiyim turkiye turkiye olali boyle cesur lafini esirgemeyen gormedi boylesi dunyaya 200 yilda 1 gelir oda bize gelmis .

64
53
yanıtYanıtla
Samsunluhurizarcemile@gmail.com:

SAYIN BAŞBAKAN FRENİ BOŞALMIŞ KAMYON GİBİ YOKUŞ AŞAĞI GİDİYORSUNUZ. BARİ ÜLKEMİZİ DE BERABER GÖTÜRMEK İNADINDA VAZGEÇİP, ERDEMLİ DAVRANINIZ.

50
53
yanıtYanıtla
Tüm 131 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title