Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bayrağı bizden sonrakilere teslim edeceğiz" dedi, Sinan Oğan'dan adaylık çıkışı geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada "Bulunduğumuz görevleri bayrak yarışı olarak gördük. Bizler de emaneti bizden sonrakilere teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından Sinan Oğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oğan, katıldığı canlı yayında "Kimseye sır değil, şimdiden ilan ediyorum, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta sonu açıkladığı yeni kabine, bu akşam ilk kez toplandı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaret ederek, "Bulunduğumuz görevleri bayrak yarışı olarak gördük. Bizler de emaneti bizden sonrakilere teslim edeceğiz" dedi.

SİNAN OĞAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Haber Global canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunan Oğan, 2028 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Oğan, "Kimseye sır değil, şimdiden ilan ediyorum, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım." ifadelerini kullandı.

"BEN GELECEK PLANLAMASI YAPIYORUM"

Oğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizi bugün eleştirenler yarın 'haklısın' diyecektir. Ben MHP'den ihraç edildikten sonra hiçbir partiye gitmedim. O zaman AK Parti'den de CHP'den de teklif aldım. Her defasında eleştirildim. O partiye gideyim, bu partiye gideyim tarzında bir siyaset ve yaşam tarzım yok. Şimdi niye o zaman Cumhur İttifakı'nı destekledin diyecekler. Tarafsız kalmak bir seçenek değil. Böyle bir ortamda ben gelecek planlaması yapıyorum, niye tarafsız kalayım ki?"

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Sinan Oğan Kabine Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (31)

Mehmet Ttt:

Sayende bu ekonomi ve mülteci göçüyle 2028 de ayakta bir Türkiye kalırsa aday ol tabi. Neden olmasın. Herşeye rağmen sana oy verecek kitle de çıkar bu bereketli topraklarda

73
56
yanıtYanıtla
ferfer:

ekmeğe soğana razıyız diyen bu yüce gönüllü millet sayın ogan içinde artık sadece suya razıyız der ekmek soğanda istemiyoruz der öyle gani gönüllü yüce bir millet yani havası suyu toprağı ve insanının maşallahı var:)))

yanıt35
yanıt21
Emin Alıç:

Şimdiden ilan edeyim. Allah ömür verirse 2028 de Oğan efendiye oy vermeyeceğim

99
25
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Iki yüzlü insan bu ülkeyi yönetemez bu günkü söyledigi yarini tutmaz daha sana kadar coook aday var ilk adayi sana söyliyimmi yeni disisleri bakani cumhurbaskani olacak göreceksin

yanıt22
yanıt12
Sultan oğan:

DAHA REİSLE çoook işi var bu ülkenin Rabbim sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin..tüm dünya istiyo böyle bir lideri ama o bizim liderimiz kıymetini bilelim lütfen...

36
73
yanıtYanıtla
ferfer:

bizdede kimseye sır değil söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan adamlara biz oy vermiyoruz

65
15
yanıtYanıtla
Erkan Can :

sayın reis 2001 de başa gelirken ben dahil kimse 3 dönemden fazla milletvekili seçilemeyecek,bu yaşlı düzeni değiştireceğiz dediğinden bu yana 22 sene geçti.kendi dahil aynı adamlar.. hamdolsun her daim sözlerinin arkasında durmuştur.

50
24
yanıtYanıtla
ferfer:

alırsın sinan ogan alırsın !!

60
12
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Burada oy moy yok diyenlerin çoğu, gitti terlik bile olsa oy veririm diyerek bay kemale oy verdi. Varın gerisini siz düşünün ha ha ha :)

31
20
yanıtYanıtla
ferfer:

ekmeğe kuru soğana daha zam gelmediği için böyle geniş geniş konuşursun tabi zam gelsin sonra bakiyim nasıl ağlıyorsun burda:)))

yanıt6
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title