Haberler

Ender's Game Uzay Oyunları 08 Kasım'da Sinemalarda

Güncelleme:

Film, ORSON SCOTT CARD'ın çok satanlar listesinde başı çeken, Hugo ve Nebula ödüllü aynı adlı romanı ENDER'S GAME'den uyarlama.

Yakın bir gelecekte, düşman bir uzaylı ırkı olan Formic'ler Dünya'ya saldırmıştır. Bu saldırıda efsanevi Uluslararası Filo Komutanı Mazer Rackham ( Ben Kingsley )'ın kahramanlıkları olmasaydı, her şey yok olmuş olabilirdi. Bir sonraki saldırının ise ne zaman geleceği kimse tarafından bilinmiyor. Olası saldırıya karşılık hazırlık yapan muteber Albay Hyrum Graff ( Harrison Ford ) ve Uluslararası Ordu, geleceğin Mazer'ını, dünyayı kurtaracak kahramanı bulabilmek en yetenekli ve dahi olan genç ve taze beyinleri Savaş Okulu'nda eğitiyor.

Ender Wiggin (Asa Butterfield) isimli utangaç fakat bir o kadar da stratejik yetenek sahibi olan bir çocuk, bu seçkin askerler arasına alınır. Savaş Okulu'na vardıklarında, Ender giderek artan zorlu eğitimleri ve simülasyonları ustalıkla ve hızlıca geçerek diğerlerinden ayrılıp, eğitmenlerinin saygılarını kazanır. Ender kısa zamanda Albay Graff tarafından ordunun yeni umudu olarak ilan edilir ve bu da Komutanlık Okulu'na yükselmesine sebep olur. Burada bir kez daha Mazer Rackham'ın eğitiminden geçer ve Dünya'nın geleceğini belirleyip, insan ırkını korumak için askerlerini komuta etmeyi öğrenir. Ve destansı savaş başlar…

Kitap serisi Türkiye'de Altıkırkbeş Yayınları tarafından yayınlandı.

Bu efsanevi maceranın başrollerinde Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis ve Abigail Breslin gibi ödüllü ve usta oyuncularla, yıldızı yeni parlayan genç oyuncular yer alıyor.

Filmin müziklerine ise Hollywood'da "Transformers: The Game", "Hannibal", "Karayip Korsanları" gibi çok sayıda ünlü film için beste yapan Steve Jablonsky imza atıyor.

Bilim-kurgu, macera türlerinde yeni bir çığır açacak film, özel efektleri ve çok beğenilen hikayesiyle izleyenleri büyüleyecek bir yapıt. Efsane 08 Kasım'da sinemalarda!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Harrison Ford Ben Kingsley Ordu Hugo Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title