Haberler

Son dakika gündem: "Elmacı Dede"den askerlere destek

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre "Elmacı Dede" olarak bilinen ve kendi yetiştirdiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Van İl Jandarma Komutanlığı'na elma getirdi.

"Elmacı Dede" olarak bilinen ve kendi yetiştirdiği elmaları yurdun dört bir köşesindeki Mehmetçiğe ikram etmek için kilometrelerce yol giden 71 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bu kez Van İl Jandarma Komutanlığı'na elma getirdi.

Bahçesinde yetiştirdiği elmaları askerlere götürmesiyle tanınan Muhammet Yılmaz, Türk bayraklarıyla süslediği ve üzerine "Hakkari Kıran", "Barış Pınarı Harekatı", "Hedef Kızıl Elma", "Pençe-Kaplan" yazdığı hafif ticari aracına yüklediği elmalarla yaklaşık 1614 kilometre yol kat ederek Denizli'den Van'a geldi.

Getirdiği elmaları Van İl Jandarma Komutanlığında askerlere teslim eden Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm hudut birliklerindeki askerleri ziyaret ettiğini söyledi.

Bugüne kadar Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Bahar Kalkanı harekatları, Kapan-3 Kavaklı, Kıran ve Pençe-Kaplan operasyonlarına katılan askerlere elma götürdüğünü belirten Yılmaz şunları kaydetti:

"Hakkari ve Şırnak'taki üs bölgelerine gittim. Bugün de Van'daki askerleri ziyarete geldim. Çivril ilçesinde iki elma bahçem var. Birisini askerlere ayırdım. Bahçeden gelen tüm elmaları askerlere götürüyorum. Tek amacım vatanın bir bütün olduğunu, yediden yetmişe herkesin askerlerimizin arkasında olduğunu göstermek. İnsan sevdiğine eli boş gitmemeli. Askerlerimizi çok sevdiğim için elmaları aracıma dolduruyor, askerlerimiz için yola koyuluyorum. Üç yıl kanser tedavisi gördüm. Kanserin en büyük ilacı moral ve motivasyondur. En büyük morali askerlerimizde buldum."

Kaynak: AA / Güncel

Muhammet Yılmaz Jandarma Haberler Son Dakika

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title