Haberler

Elazığ - Şehitler Memleketlerine Uğurlandı

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na Teröristlerce Düzenlenen Saldırıda Şehit Olan 4 Asker İçin Elazığ Asker Hastanesi'nde Düzenlenen Törenin Ardından Şehit Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi.

TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan 4 asker için Elazığ Asker Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından şehit cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Bugün sabah saatlerinde Elazığ Asker Hastanesi'nde basına kapalı olarak yapılan şehit törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, 8'nci Kolordu Komutanı Mustafa Korkut Özarslan, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Mehmet Çörten, askeri komutanlar ile daire müdürleri katıldı.

Saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Hasan Özüberk, Jandarma Uzman Çavuş Kemal Koçyiğit, Jandarma Komando Er Adem Şimşek, Jandarma Komando Er Ahmet Eyce, için asker hastanesinde düzenlenen törenin ardından şehit cenazeleri, ambulanslarla Elazığ Havaalanına götürülerek, buradan uçak ile memleketlerine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title