Haberler

Düzce Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Düzce'de sandıklar açılıyor ve oyların sayımı devam ediyor. Düzce yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Düzce yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Düzce adaylarının aldıkları oy oranları ile Düzce ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün yerel seçim için sandığa giden vatandaşlar, Düzce Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Peki, Düzce seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Düzce'de kim önde? Düzce seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

DÜZCE 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Düzce Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Faruk Özlü, İYİ Parti adına Ömer Küçük, SP adına Aptullah Yalman, MHP'den Erdoğan Bıyık yarışacak. Bir tanesi bağımsız olmak üzere toplam 11 aday, Düzce Belediye Başkanlığı yarışında. 354 sandıktan 210 tanesi açılan Düzce'de oyların adaylara dağılımı şöyle;

Faruk Özlü AK Parti 25.826 OY%46,27

Ömer Küçük İyi Parti 15.959 OY%28,60

Erdoğan Bıyık MHP 12.394 OY%22,21

DÜZCE 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Düzce'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Düzce Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti'den Mehmet Keleş % 54,53 oy oranı ile olmuştu. MHP'den Ömer Küçük ise % 37,65 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Basri Karslıoğlu % 3,96 oy oranı ile 3. sırada, SP adayı Birkan Mertol % 2,24 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

DÜZCE İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Düzce belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Düzce Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title