Haberler

Dünyayı İkiye Bölen Elbisenin Sırrı Çözüldü

Güncelleme:

Mavi-siyah mı altın sarısı-beyaz mı? Gündem yaratan elbisenin fotoğrafını paylaşan kişi, "Elbiseyi arkadaşımın annesinin üstünde gördüm. Kesinlikle mavi-siyah." dedi.

Her şey, dün geceki o Tumblr gönderisiyle başladı ve tüm dünya bir elbisenin rengi yüzünden ikiye ayrıldı. Şimdi ise iki gün içinde neler olduğunu ağızları açık bir şekilde izleyen kızlar konuştu. İskoçya'da yaşayan 21 yaşındaki şarkıcı Caitlin McNeill'in Tumblr hesabından, menajer Sarah Weichel tarafından paylaşılan fotoğrafın hikayesi oldukça ilginç.

HİKAYESİNİ ANLATTILAR

Caitlin McNeill, olan biteni Business Insider'a anlattı, "Yakın arkadaşlarım evlenmeye karar verdi ve gelinin annesi, düğünde giyeceği elbisenin fotoğrafını kızına gönderdi. Fotoğrafı nişanlısına gösteren arkadaşım, onunla elbisenin rengi hakkında birden tartışmaya başladı. Ben de bu denli tartışılan fotoğrafı Facebook'ta paylaştım. Fotoğraf, Facebook'ta arkadaşlarım arasında da kıyameti koparınca olayın basit bir gelin-damat anlaşmazlığı olmadığını anladım."

"KESİNLİKLE MAVİ-SİYAH"

Caitlin McNeill'in Tumblr'daki hayran sayfasını yöneten Sarah Weichel, McNeill'in isteği üzerine aynı fotoğrafı hayran sayfasında paylaşmış ve olan olmuş. Dakikalar içinde viral olan fotoğraf yüzünden, zaten işi başından aşkın olan Weichel'in telefonları susmak bilmemiş. Weichel gayet kesin bir ifadeyle "Tabii ki elbise mavi-siyah!" diyor ama ne o, ne de McNeill olayın ünlü sanatçılara kadar yayılacağını düşünmüş. Taylor Swift ve Kim Kardashian bile elbise hakkında konuşunca olayın geldiği boyut için oldukça heyecanlanmışlar. Son sözü ise tabii ki elbiseyi canlı canlı gören McNeill söylüyor, "Düğüne gittim ve elbiseyi arkadaşımın anesinin üstünde gördüm. Kesinlikle mavi-siyah."

(Fotoğrafın aslı ve renkleri doğrulanmış hali)


(O elbise, gelinin annesinin üzerindeyken)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Business Insider Facebook Magazin Yaşam Dünya Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (102)

Zazaki??Mobil-IOS:

Elbiseyi kadında görünce hiç bir cazibesi kalmadı zaten :)

33
0
yanıtYanıtla
frd:

ne elbiseymiş be. . sabah sabah işe geldim, erkekler bile elbisenin rengini tartışıyorlar. onca konumuz varken işimiz elibisenin rengini tartışmak. . ev sahibim kirama zam yaptı, vicdansız kadın bir anda 100 tl zam olur mu?

28
2
yanıtYanıtla
BİLMEMNE:

Ya o değil de ben asıl sorunu anlamadım orada mavi siyah elbise var neyin kafasını yaşıyorlar ki?

29
1
yanıtYanıtla
2 0:

tayyibin oyunlarıgündemi değiştiriyor

7
14
yanıtYanıtla
ZuzukemobilWeb@haberler.com:

Bu bilgiyi hayatimin neresinde kullanacagim cok merak ediyorum :D

15
6
yanıtYanıtla
DERTSİZ:

DÜNYADA BUNDAN BAŞKA SORUN KALMADI!!!!

17
3
yanıtYanıtla
RonahimobilWeb@haberler.com:

Insanlarin ayni seye bakip farkli seyler gormesi garip deil mi. Gereksiz bi sey diyenleride biraksan gidip atomu parcalayacak sanki. Ben beyaz sari goruyorum.

11
7
yanıtYanıtla
ugur:

Şu an da aynı odada 25 kişiyiz hiç birimiz elbiseyi göremedik kadın nerede kadın?

6
8
yanıtYanıtla
izahcımobilWeb@haberler.com:

Yalan.. Elbisenin gerçek fotoğrafı sağdaki mavi siyah.. Soldaki beyaz altın renkli olanında ise fotoğraf makinesinin ışık ayarları ile oynanmış ve objektife yoğun şekilde ışık vurdurulmuş..tek bir fotoğraf değil iki fotoğraf var.. Biri normal çekim..diğeri objektife aşırı ışık vurdurarak

9
5
yanıtYanıtla
muhammet bilge:

aynı odada beş kişiyiz. 3ümüz elbiseyi mavi siyah görüyoz. adamın pantolonunu da mavi sarı. diğer iki arkadaş ise elbiseyi beyaz sarı görüyor. adamın da pantolon değil etek giydiğini iddia ediyorlar. çok ilginç. . .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title