Haberler

Dünya Kupası Heyecanını Bang & Olufsen Beovision Evinizde Yaşayın

Bu yaz Dünya Kupasını 46 inç ekranda son derece net görüntüler ve eşsiz ses performansıyla muhteşem bir heyecana dönüştürün.

Bu yaz Dünya Kupasını izlemek için Güney Afrika'ya gitmeyecekseniz, Bang & Olufsen'in yeni LED TV'si BeoVision 10-46'ın karşısına geçin ve maçların heyecanını evinizde yaşayın. BeoVision 10-46 ile büyük ekranda, eşsiz ses kalitesiyle maçları takip edebilecek sanki oradaymış gibi aynı heyecanı duyacaksınız.

Duvara monte edilen full HD LED TV 46 inç etkileyici bir görüntü ve inanılmaz bir ses performansı sunuyor. LED tabanlı 200/240 Hz LCD panel sayesinde, bir futbol maçı izlerken sıklıkla oluşan hızlı ve hareketli sahnelerde bile keskin ve net bir görüntüye sahip olup hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız.

BeoVision 10-46 olağanüstü görüntünün yanı sıra, üstün ses performansı ile de sizi büyüleyecek.BeoVision 10-46'da ekranın altına yerleştirilmiş ve kumaş bir kaplamayla kaplanmış entegre bir stereo hoparlör bulunuyor.Ön kapağın altı farklı renk seçeneği sayesinde televizyonunuzu tuttuğunuz takımın formasına uydurarak dünya kupası heyecanınızı katlayabilirsiniz. Oturma odanızda muhteşem bir Dünya Kupası heyecanı için arkadaşlarınızı, komşularınızı ve ailenizi davet edin.BeoVision 10-46 ile unutulmaz bir yaz geçireceksiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title