Haberler

Doğu Akdeniz kentlerinde kar yağışı

Güncelleme:

Adana, Hatay ve Osmaniye'nin yüksek rakımlı ilçelerinde gece saatlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kent merkezlerinde zaman zaman sağanak da etkisini gösterirken, yüksek kesimler beyaza büründü.

DOĞU Akdeniz kentlerinden Adana, Hatay ve Osmaniye'nin yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kent merkezlerinde zaman zaman sağanak da etkisini gösterirken, yüksek kesimler yağan karla beyaza bürüdü.

Adana, Hatay ve Osmaniye'nin yüksek rakımlı ilçelerinde gece saatlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde hava durumu eksi derecelere kadar düşerken, bazı ilçelerde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kar nedeniyle bazı sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri ise yolların kapanmaması için karla mücadele çalışmalarına başladı. Kar yağışı zaman zaman bazı ilçelerde etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Akdeniz Osmaniye Akdeniz Adana Hatay Ulaşım Hava Durumu Doğa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title