Haberler

Demirtaş'tan Taksim'deki patlamayla ilgili çok konuşulacak paylaşım: Kim hangi amaçla yaparsa yapsın terördür

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Demirtaş, "Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlaken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz" dedi.

İstanbul'da saat 16:20'de Taksim İstiklal Caddesi üzerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Ölü ve yaralıların olduğu olayla ilgili terör şüphesi devam ederken, bankta 40-45 dakika oturan bir kadının çantayla bombaya bıraktığı üzerinde duruluyor.

DEMİRTAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Patlama sonrası siyasi partiler ve isimlerden peş peşe taziye mesajları yayınlandı. Bu isimlerden biri de Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oldu.

"ASLA KABUL ETMİYORUZ"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan Demirtaş, "Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmis olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlaken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz." dedi.

"LANETLİYORUM"

Sözlerini sürdüren Demirtaş, "İstiklâl Caddesi'nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Demirtaş'ın o paylaşımı;

Demirtaş'tan Taksim'deki paylamayla ilgili çok konuşulacak paylaşım: Kim hangi amaçla yaparsa yapsın terördür

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Selahattin Demirtaş Haberler

500

Yorumlar (19)

Turan İNCEOZ :

Pardon siz hangi suçtan hüküm giymistiniz Demirtaş. Yasin Börü sivil değil mi?

375
112
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Sizin ekipten, iki yuzluluge gerek yok. Aponun heykelini dikecegim diyen sensin.

295
59
yanıtYanıtla
TT:

Bu haberi Halk Tv de gördüm ve sordum hangi halkın TV si? Hapiste terörden yatan adamın terörü kınamasının ve bunu TV de yayınlamanın tek bir amacı olabilir o da bakın bu şahıs artık ıslah oldu hadi salıverelim gitsini insanların beynine yerleştirmek

239
88
yanıtYanıtla
Niğra:

Evet bir zamanlarda saz çalmaya başlamıştı sosyal insan olmuştu. kendini mazlum olarak tanıtmıştır halkın beynine iyice girmişti.bizim sazanlarda inanmışlardı. ama içinde zehir olduğunu unutmuşlardı kobani plancısı

yanıt22
yanıt4
Kadir Şengün:

özellikle sivil diye bahsetmesinin altında ne var sizce? askere polise yapılsa terör değilmi? kendisi neden hüküm yedi acaba.

102
31
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

6lı masanın 7. üye adayı konuştu

64
57
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

adam artık kendi kendini lanetler duruma geldi demek neymiş devlete kafa tutmayacaksın mal mal bakacaksınız demeyeceksin heykelini dikecez demeyeceksin işte devlet adamın akılını böyle alır fehm kıri sılho

87
24
yanıtYanıtla
bedri este:

Kınama mesajına bakar mısınız .sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlaken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz." Ne yani askeri,polisi hedef alsaydı terör olmayacak mıydı

88
19
yanıtYanıtla
N. Harp:

hadi ordan

82
17
yanıtYanıtla
Sadık:

Bizde inandık.

77
19
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title