Haberler

Çözüm Sürecine Dua

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Uşşaki Vakfı'nda, yoksul vatandaşlardan çözüm süreci için dua etmelerini istedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, ziyaret ettiği Uşşaki Vakfı'nda, yoksul vatandaşlardan çözüm süreci için dua etmelerini istedi.

Babasının ölüm yıldönümü nedeniyle Uşşaki Vakfı'na yemek yardımı yapan Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, burada Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin'den dernek hakkında bilgiler aldı. Daha sonra yemek sırasında bekleyen yoksul ailelerle sohbet eden Mazıcıoğlu, anaların gözyaşının dinmesi ve Türkiye'nin daha iyi bir duruma gelmesi için çözüm sürecine ilişkin dua edilmesini istedi. Mazıcıoğlu, "Buraya ilk gelişimiz değil. Fırsat bulduğumuzda Uşşaki Vakfı Müdürü ve sizleri ziyaret ediyoruz. Yapılan yardımları yerine ulaştıran bir yönetim ve Allah kendilerinden razı olsun. Bu yönetim yardım yapacağı kişileri evlerine gidip kontrol ediyor. Gerçekten ihtiyaç sahibi ise ona yardım ediyor" dedi.

Mazıcıoğlu, burada aynı zamanda Suriyelilerin olduğunu duyduğunu da ifade ederek, şunları söyledi:

"Bunlar da hoş geldiler sefa getirdiler. Onlara dua ediyoruz. Suriyeli kardeşlerimizle konuştuğumda, Halep'i sorduğumda, Halep'in dümdüz olduğunu söylüyorlar. Her yerin yıkıldığını söylüyorlar. İnşallah Suriye halkı hak ettiği yaşam düzeyine hak ettiği şekilde ulaşır. Bizler de Müslüman kardeşlerimiz için dua ediyor, hem de elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Bu elimizden geleni yapmamız, başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan emriyle oluyor. Başbakanımız bize; 'ihtiyacı olan muhtaç olan komşumuz olsun, Müslüman kardeşimiz olsun, biz onları elimizin tersi ile itmeyiz' diyor. 'Onlar bizim başımızın tacı, onlar bizim misafirimiz' diyor. Biz de o görüş, o düşüncedeyiz. İnşallah Suriye huzur bulur, mutluluk bulur ve hepiniz evinize dönersiniz. Biz sizi ziyaret etmeye Suriye'ye geliriz. Babamın ilk ölüm yıldönümü, dualarınızı eksik etmeyin. Ben bir dua da şunun için istiyorum. Hükümetimizin şu an politikası olan çözüm sürecine, yani anaların, siz değerli anaların gözyaşı bitmesi için, babaların gözyaşı bitmesi için, bu sürecin bitmesi için hepinizden dua istiyorum."

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdür Yardımcısı Hasan Kaldelen ise, "Milletvekilimizin ziyaretleri bizi memnun etti. Bizim burada yoksul ailelerle sohbet etti. Onların sıkıntılarını dinledi. Babasının ölümünün yıldönümüydü. Bizi ziyaret ederek yardım yaptı. Allah razı olsun, sağ olsun, bizi vakıf olarak hiç yalnız bırakmıyor. Her zaman ziyaretlerinde sıkıntılarımıza yardımcı olmaya çalışıyor" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title