Haberler

Twitter'da matematik sorusu sorulan belediye, 'sen yeter ki evde kal kardeşim' diyerek sorunun cevabını paylaştı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta koronavirüs salgını sebebiyle evden üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç, çözemediği matematik sorusunu Twitter hesabından Elbistan Belediyesi'ne gönderdi. Belediye hesabından sorunun doğru cevabı gençle paylaşılarak, ''Sen yeter ki evde kal kardeşim.'' yazıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç, koronavirüs sebebiyle çalışmalarına evden devam ediyor. Ders çalışırken çözemediği matematik sorusunu Twitter hesabı üzerinden Elbistan Belediyesi'ne gönderen genç, gülümseten bir hareketle karşılaştı. Elbistan Belediyesi'nin Twitter hesabından, gencin sorduğu soru cevaplanarak, 'Sen yeter ki evde kal kardeşim' yazıldı.

SORUNUN AYRINTILI CEVABI, GENÇLE PAYLAŞILDI

Koronavirüse karşı alınan tedbirler nedeniyle tüm eğitim kurumları tatil edildi. 1 haftalık tatilin ardından öğrencilerin uzaktan eğitim süreci başladı. Öğrenciler, internet ya da televizyondan eğitimlerine devam edecek. Alınan tedbirler doğrultusunda evden çıkmayıp bu zamanı evlerinde geçiren öğrenciler, bir yandan da sınavlara hazırlanmayı ihmal etmiyor. Üniversite sınavına hazırlanan Enes Balık isimli öğrenci, çözemediği bir matematik sorusu için Twitter hesabını kullanarak Elbistan Belediyesi'nden destek istedi. Elbistan Belediyesi görevlileri, Balık'ın bu talebini kısa sürede yerine getirdi. Sorunun çözümünü ayrıntılı bir şekilde anlatan belediye yetkilileri, 'Sen yeter ki evde kal' diyerek cevabı da tweet olarak Balık'a gönderdi.

BELEDİYE'NİN CEVABINA, YORUM YAĞDI

Elbistan Belediyesi'nin bu desteği, sosyal medyada beğeni aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, durumu 'kral hareket' olarak nitelendirdi. Sosyal medya kullanıcıları, '10/10 belediyesin', 'Canım belediyem yaa', 'Harikasınız', 'Helal olsun güzel hizmet' ve 'Efsane' şeklinde yorum yağdırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elbistan Belediyesi Kahramanmaraş Elbistan Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Türkiye'ye dönme kararı aldı Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaında, nereli, hangi filmlerde oynadı? Konyaspor küme düşme ihtimali var mı, ligde kalmayı garantiledi mi? 20-21 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20-21 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title