Haberler

Çorum Haluk Koç: Habur Rezaletinde Davul Zurna Çalanların Arasında Bir Tane CHP'li Yoktu

Haluk Koç: Habur rezaletinde davul zurna çalanların arasında bir tane CHP'li yoktuCHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Hayır oyu verenler teröristmiş.

Haluk Koç : Habur rezaletinde davul zurna çalanların arasında bir tane CHP'li yoktu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Hayır oyu verenler teröristmiş. 2012'de Oslo'da terör örgütünün karşısına Türkiye Cumhuriyeti olarak muhatap alarak oturdukları ve o gizli protokol metnini ben açıkladım. Tehditlerle yaşadık. O Habur rezaletinde davul zurna çalanların arasında bir CHP'li yoktu. Çadır mahkemelerinde CHP yoktu" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Anayasa Değişikliği referandum çalışmaları için geldiği Çorum'da partisinin il başkanığını ziyaret etti. burada partililerle bir araya gelen koç, daha sonra çeşitli açıklamalarda bulundu. Tek bir kişinin yöneteceği sistemle Türkiye'nin başına çorap örüleceğini ileri süren Koç, şöyle dedi:

"Bir referandum süreciyle karşı karşıyayız. Birilerinin başına taş mı düştü, geceleri rüyalarında kabus mu gördüler de Türkiye'nin gündemini ısıtılıp tekrar getirildi, bilmiyoruz. Tamamen kapanmış bir konu tekrar açıldı. Sanki birilerine bir görev verilmiş gibi. Baktığınız zaman hangi sorunumuzu çözecek getirecekleri sistem? Tek kişinin tüm kurumlara hükmettiği bir sistem bu. Tek kişi, en kritik tarih döneminde, en kritik coğrafyada hırslarıyla, saplantılarıyla, cehaletiyle Türkiye'nin kaderine tek başına hükmedecek. Bu arızalı bir siyaset halidir. Bu işin sonu iyi değil. Türkiye'nin değişik siyaset akımları, değişik grupları bir araya geldiği zaman yaptıramayacakları şeyleri tek kişiyi ikna ederek, tek kişiyi kandırarak, tek kişinin aklını çelerek, tek kişinin zaaflarından faydalanarak Türkiye'yi farklı yerlere götürmek istiyorlar." Koç, "Hayır oyu verenler terörist" denildiğini ifade ederken "2012'de Oslo'da terör örgütünün karşısına Türkiye Cumhuriyeti olarak muhatap alarak oturdukları ve o gizli protokol metnini ben açıkladım. Tehditlerle yaşadık. O Habur rezaletinde davul- zurna çalanların arasında bir CHP'li yoktu. 'Çadır mahkemelerinde' CHP yoktu. Bir terör örgütünün şantajı karşısında da Türkiye'yi asla teslim etmeyeceğiz. Kandil ile aşna fişne yapan sensin, haber gönderen, mesaj gönderen sensin, mesaj alan sensin, ortak iş tutan sensin. İmralı'ya motorları kim gönderdi? Siz yaptınız" diye konuştu.

Koç ve beraberindeki partililer daha sonra Gazi Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Koç Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title