Haberler

Çocukların Kalbi Nt’de Atıyor

Güncelleme:

NT Mağazaları Eğitim-Öğretim Yılının Bitmesi Ve Yaz Tatilinin Gelmesiyle Çocuklarının Vakitlerini Değerlendirmek İçin Alternatif Arayan Ailelere Yönelik Kampanyalara Ağırlık Veriyor.

Yaz döneminde çocuklarının Kur'an öğretimine yönelik program yapan ebeveynler için elifba cüzleri ve dini hikayeler NT Mağazaları'nda uygun fiyat ve bol seçeneklerle sunuluyor.

Eğitim-öğretim yılının sona erip yaz tatiline girilmesiyle okullarına ara veren öğrenciler camilerde başlatılan yaz Kur'an kurslarına katılarak ya da evlerinde ailelerinin desteğiyle Kur'an öğrenimine ağırlık veriyor. Bu süreçte çocukların daha kısa sürede ve eğlenceli bir biçimde Kur'an okumasını ve temel dini bilgilerin öğretilmesini amaçlayan kitaplar raflardaki yerlerini aldı. NT Mağazaları'nın satışına ağırlık verdiği eğitici kitaplardan bazılarının adları ve içerikleri şöyle;

Kur'an Öğreniyorum Seti / Muştu Yayınları / Komisyon: Muştu Yayınları'ndan çıkan bu set okul öncesi yaşta çocukların Kur'an harflerini tekerlemeler ve oyunlar eşliğinde daha akılda kalıcı biçimde öğrenmelerini sağlıyor.

Neşeli Çocuk Elifbası / Hayrat Yayınları / Muhammed Ali Ensari: Kitap, Kur'an-ı Kerim'in giriş kapısı hükmünde olan Elifba'yı neşeli bir biçimde sunuyor. Çocukların hem Kur'an alfabesini öğrenmesi hem de eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla hazırlanan kitap arkalarında hayırlı evlat bırakmak isteyen ailelere yardımcı oluyor.

Kur'an Kursu Evinize Geliyor Seti / Nesil Yayınları: Yedi kitaptan oluşan bu set kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğreten, İslam'ın şartlarını masal ve boyama etkinliğiyle eğlenceli hale getiren bir kitap. Bu kitaplar çocukların zihin dünyasında kalıcı bir yer edinecek.

Kur'an'ı Merak Ediyorum / Uğurböceği Yayınları / Özkan Öze: Bu kitap çocukların akıllarında yer eden Kur'an niçin Arapça? Kur'an madem Allah'ın sözüdür, niye insanların sözüne benziyor? Kur'an'da bahsedilen bilimsel mucizeler neler? Kur'an büyük icatlardan mesela uçaklardan bahsediyor mu? Gibi sorulara cevap veriyor.

Boyuyorum Öğreniyorum Seti / Nesil Yayınları: Bu set Peygamberimizin güzel sözlerini, abdest almanın ve namaz kılmanın eşsiz huzurunu çocuklara boyama kitaplarıyla öğretmeyi amaçlıyor. Yaz günlerini süsleyecek bu setle çocukların en iyi arkadaşı boya kalemleri ve bu kitaplar olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title