Haberler

CNN Türk Ekranında "Aptal" Tartışması

Güncelleme:

CNN Türk'te Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan ile Yenişafak muhabiri Çetiner Çetin arasında "aptal" tartışması yaşandı.

Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan'ın Köşk seçimleri için yaptığı analize tepki Yenişafak muhabiri Çetiner Çetin'den tepki geldi. Karan'ın seçmenin eline pusula verdiler sözlerine Çetin, "seçmeni aptal yerine koymayın diyerek karşı çıktı. "O sözler bana ait değil siz söylediniz" dese de Karan'a Twitter'dan hakaret dolu mesajlar yağdı.

"SEÇMENİN ELİNE PUSULA VERİLDİ"

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın çözüm sürecine ilişkin sorularını cevaplayan Ceyda Karan, söylemediği söz nedeniyle twitter'da hakarete uğrayınca, tepki gösterdi. Karan, Köşk seçimlerinde alınan oy oranının yüzde 52'lerde olmadığını, katılımdaki düşüklük nedeniyle Türkiye'nin böyle bir sonuçla karşılaştığını anlatan Karan, bazı bölgelerde seçmenin eline oyuncak gibi seçmen pusulası verildiğini söyledi.

"SEÇMENİ APTAL MI SANDINIZ"

Karan'ın bu sözlerine karşı çıkan Yenişafak muhabiri Çetiner Çetin, Türkiye'deki bu yüzde 52 aptal mı diye çıkıştı! Karan ise Çetin'e bu sözler bana ait değil siz kullandınız diyerek tepki gösterdi.

HAKARET MESAJLARI

Ekrandaki bu aptal tartışmasının ardından twitter'dan Karan'a tepki yağdı. Kendisine yöneltilen hakaret dolu mesajların bir kısmını canlı yayında izleyicilerle paylaşan Karan, aptal kelimesini kendisinin kullanmadığını ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ceyda Karan Türkiye Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Adınız Yazınmustafa:

bir yarış olur biri kazanır biri kayıp eder.kayıp eden kendi hatasını örtmek için olmadık itirazlarda bulunur.bağırır çağırır.obama yüzde elliyi az bir farkla başkan oldu.niçin tartışma olmadı.katılım oranı bizden daha düşüktü.kurallara saygı göstermek erdemliktir.bağırıp çağırmak ise ...........

18
6
yanıtYanıtla
totemin gücüne inanmam:

yenilgiyi kabullenmek istemeyen aptal insanlar ,atı alan parisi geçti siz halen neyi konuşuyorsunuz halk bu yüzden siz ve savunduğunuz zihniyete karşı böyle devam etmeniz iyilerin varlığı için iyi devam edin

5
16
yanıtYanıtla
MURAT:

EY ATAM SENİ CUMHUR BAŞKANI YAPARAK ÜLKE ÜZERİNDEKİ GÜCÜNÜ PASİFİZE EDEN LAİK VE ATATÜRKÇÜYÜM DİYEN ZİHNİYET ÜLKEMİZDE KURDUKLARI 100 YILLIK KUMPASA DEVAM EDİYOR

2
10
yanıtYanıtla
kadir:

bu kadın gerçekten gerizekalı

6
5
yanıtYanıtla
YÜCEL28yucelyilmaz@ttmail.com:

Dokundu mu sana kadir, hazmetmeye çalış gerçekler nede olsa acıdır. bu yüzde 52 kesim tıpkı celladını seven mahkum gibicelladınıza bağlı olursanız, bunu hak'' edersiniz.

yanıt0
yanıt0
GERÇEK KARADENİZLİ:

Sayın karan haklı, bunu yıllar önce Aziz Nesin söylemişti.

3
3
yanıtYanıtla
gazzeli:

aptal, olmakta, erdemdir12, yıldır, ak. partiliyim, , pişman, değilim, -allah, korusun, ya, chp. li, olsaydım, aman, yarappim, sen. esirge, biz. aptalları

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title