Haberler

CNN International'dan Erdoğan'ın "Ajan" Suçlamalarına Yanıt

Güncelleme:

Başbakan'ın CNN muhabiri için söylediği "Dalkavuk ve ajan" sözlerine yanıt geldi. CNN, "Türkiye haberlerimizin arkasındayız. Adil ve tarafsızız" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında CNN International muhabiri Ivan Watson'a dair "Dlakavuk ve ajanlık yapıyor" sözlerinin ardından, CNN International'ın halkla ilişkiler departmanı medya kurumlarına tek cümlelik bir açıklama geçti.

"ADİL, SOMUT VE TARAFSIZIZ 

CNN International açıklamasında şöyle dedi:

Türkiye ile ilgili haberlerimizin net bir biçimde arkasındayız, ki bu haberler adil, somut verilere dayalı ve tarafsız olmuştur, olmaya devam etmektedir."

BAŞBAKAN NE DEMİŞTİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bir tane o CNN’nin dalvakuğu oralarda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Cnn International yerlisi, geçen yıl 8 saat aralıksız yayın yaptı. Niye? Ülkemi karıştırmak için. Şimdi de suçüstü yakalandı. Bunların böyle hani özgür tarafsız bağımsız basın diye bir şeyleri yok. Bunlar görevli görevli, bunlar adeta ajan görevi icra ediyorlar." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Cnn International Ivan Watson Türkiye Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500

Yorumlar (82)

İNADINA TAYYİP:

KÜKRE YİĞİDİM...SENİ NASIL İZLİYOR VE ÇATLIYORLAR HASETLERİNDEN...

24
16
yanıtYanıtla
zıkkım:

adil ve tarafsızmı ha ha haa.. erdoğan doğru söylüyor ajansınız. hemde katmerli. bu hareketlerle hükümet düşürmeye çalışıyorsunuz ama hava alırısınız.

17
13
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ADNAN MENDERES SONRASINI ÇOK İYİ HATIRLARIM. HER SEÇİMDE DE OY KULLANDIM. BU TAYYİP KADAR ÇEVRESİNİ HOR GÖREN , DÜŞMANCA YAKLAŞAN BİR BOŞBAKAN GÖRMEDİM. HALKIMIZI BIRAK YABANCILARI DAHİ KENDİNE DÜŞMAN YAPTI. BİR TC BAŞBAKANI BÖYLE OLMAMALI.

17
10
yanıtYanıtla
cemyucedagli@hotmail.com:

iyi de adnan menderes le ne ilgisi var simdi.? hahaha ne yapmaya calistigini gormuyoruz mu zannediyorsun sen? :)) vay akillim vay aklini seveyim senin ben. :))

yanıt0
yanıt0
osmanlıabdullah-karaman@hotmail.de:

yazdıklarından belli yalan söylüyorsun.sen sadece genç bir çapulcusun.adnan menderes sonrasını hatırlarmış.atma.çapulcu seniiii

yanıt0
yanıt0
ALİ:

TAYYİBİ GÜNAHIM KADAR SEVMESEMDE BU KONUDA HAKLI DIŞ GÜÇLER SENİ DÜNYA KAMUOYUNDA KÜÇÜK GÖSTERMEK KÖTÜLEMEK VE KARALAMAK İÇİN BU TÜR EYLEMLERİ ÇOK KEZ UYGULUYOR.

18
8
yanıtYanıtla
S.B.:

Zaten senin gözünde AKEPE''li olmayan herkes ya ajan, ya paralel, ya çapulcu, ya dinsiz, ya ayyaş, ama insan değil, tek dindar ve dürüst insan sensin, tek başarılı lider sensin, tek padişah sensin, yakında seni peygamber de yaparlar ( tövbe tövbe ) !!!

10
14
yanıtYanıtla
osmanlı:

kahr olsun CNN yaşasın RTE.

15
8
yanıtYanıtla
YASİN:

4 BAKANIN YOLSUZLUK FEZLEKESİ NE ALEMDE

13
10
yanıtYanıtla
demokrat:

Buna göre halkın yüzde 57si terörist çapulcu paralel ve dış ajanı. Asıl terörist PKKda siyaset dostudur, koltuğunun dördüncü bacağı.

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title