Haberler

Çiğli Belediyesinde işlemler CRM ile hız kazandı

Güncelleme:

Çiğli Belediyesi ile vatandaş ve muhtarlar arasında daha etkili ve hızlı iletişimi sağlayan Vatandaş İlişkileri Yönetimi Sistemi (CRM) devreye girdi.

Çiğli Belediyesi ile vatandaş ve muhtarlar arasında daha etkili ve hızlı iletişimi sağlayan Vatandaş İlişkileri Yönetimi Sistemi (CRM) devreye girdi. Başkan Utku Gümrükçü, "Vatandaşımızın belediyedeki işlemleri hız kazanırken, bizler de hizmetlerimizi standardize etmiş olacağız" dedi.

İş dünyası tarafından yıllardır uygulanan Müşteri İlişkileri Yönetimi (Customer Relationship Management - CRM) sistemi, şimdi Çiğli Belediyesi Vatandaş İlişkileri Yönetimi (Citizen Relationship Management - CRM) olarak uygulanmaya başladı. Çiğli Belediyesinde vatandaş ve muhtarlarla ilişkilerin hız kazanacağı, gelen talep, öneri, istek ve şikayetlerin de tek bir kanalda toplanarak takibinin yapılacağı sistem, Çiğli'de başlayan dijital dönüşümün önemli bir parçasını oluşturuyor. Gelen talep ve önerilerin kısa sürede ve etkin şekilde ilgili müdürlüklere iletilerek çözüme kavuşturulmasını sağlayan CRM yazılımı aynı zamanda içerdiği şikayet takip sistemi ile belediye birimlerinin performansını da gösterecek. Online çalışacak olan CRM sistemi düzenlenen toplantıyla belediye bürokratlarına tanıtıldı.

Çiğli'de dijital dönüşüm

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli'de dijital dönüşümü başlattıklarını belirterek CRM sistemi ile vatandaşa yönelik hizmet kapasitesini artıracak çalışmalar içinde olduklarını söyledi. Başkan Gümrükçü, "CRM sistemi hizmet kapasitemizin artmasını sağlayacak ve birimlerimizin işlem hızının artmasını sağlayacak. Yüz yüze, telefon ve internetten gelen talepler bu sisteme yüklenecek ve belediye başkanı ve başkan yardımcıları olarak bizler sistem üzerinden sorunların takibini yapacağız. Online çalışan bu sistem ile işlerimizin daha hızlı yürümesini sağlayacağız. İşlerimiz bir yerlerde takılmayacak. Bu sistem ile aynı zamanda müdürlüklerimizin performans değerlendirmesi yapacağız. Ayrıca hizmet kapasitemizi de ölçmüş olacağız ve hizmetlerimizi standardize edeceğiz. Sistem tam olarak oturduğunda Çiğli Belediyesi olarak 200 binlik şehrin bilgisine ve sorun haritasına sahip olacağız; kentimizi ve kaynaklarımızı daha hızlı ve etkin yöneteceğiz. Vatandaşımızın memnuniyetini arttıracağız. Böylece geleceğin Çiğli'sini halkımızla birlikte oluşturacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çiğli Belediyesi Citizen Çiğli Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title