Haberler

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu İyi Parti Ziyaretinde Aytun Çıray Karşıladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nu karşılayanlar arasında, CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Aytun Çıray da yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i partinin genel merkezinde ziyaret etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu İYİ Parti Genel Merkezi'ne gelişinde İYİ Parti genel başkan yardımcıları Aytun Çıray, Koray Aydın ve Lütfü Türkkan karşıladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Akşener'in makam odasına geçti. İki lider, burada tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener görüşmesi, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak basın açıklaması yaptı.

Nezaket ve zerafet göstererek İYİ Parti'yi ziyaret ettikleri için Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Akşener, görüşmede Türkiye'nin sorunlarını, ekonomiyi, seçim güvenliğini konuştuklarını söyledi. Siyasetin gerginliklerden arınması, nezaketin öne çıkması gerektiğinin altını çizen Kılıçdaroğlu ise farklı düşünceler ve görüşlerin Türkiye'nin selameti için dillendirildiğini ve halkın hakemliğine başvurulduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Aytun Çıray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title