Haberler

Üniversite Öğrencisinden CHP'li Vekile "Yürüme" Tepkisi

Güncelleme:

Namazdan mezarlığa arabasıyla giden CHP'li Rıza Yalçınkaya'ya üniversite öğrencisi, "Burada yürümekle ayaklarınız aşınmaz." diyerek tepki gösterdi.

Bartınlı bir maden şehidinin cenaze töreninde CHP milletvekili, üniversite öğrencisinin tepkisiyle karşılaştı. Cenaze namazının ardından mezarlığa gitmek için arabasına binen CHP'li vekile üniversite öğrencisi, "Burada yürümekle ayaklarınız aşınmaz. Herkes yürüyor." diyerek tepki gösterdi.

KIZ ÖĞRENCİDEN VEKİLE TEPKİ

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden Aydın Özgün ve Osman Özgün'ün Bartın'da düzenlenen cenaze törenine CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya da katıldı. Üniversitede okuduğu öğrenilen bir kız öğrenci, CHP Bartın Milletvekili Yalçınkaya'ya tepki gösterdi. Cenaze namazının ardından mezarlığa yürüyerek çıkan cemaate katılmayıp Meclis plakalı makam aracıyla giden Milletvekili Yalçınkaya'ya aracıyla seyir halindeyken bir üniversite öğrencisi, "Burada yürümekle ayaklarınız aşınmaz. Bu kadar insan yürüyor, siz de yürüyün. Bana da öyle gözlerinizi çıkarıp bakmayın" dedi.

VEKİL NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Yalçınkaya, öğrencinin bu tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı ve hemen aracından inip yürümeye başladı. Öğrencinin yanına giderek konuşmaya çalışan Yalçınkaya, yine tepkiyle karşılaşınca öğrencilerden uzaklaşıp cemaate katılarak mezarlığa yürüyerek gitti. Tepki gösteren öğrenci, yaptığı açıklamada, "O da herkes gibi halktan biri. Biz yürüyorsak onun da yürümesi gerekir. Bir ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Rıza Yalçınkaya Rıza Yalçınkaya Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

KARTAL BEYundefined:

chp lilerin ne işi var orada halkı pırovakte için gitmişler chp liler halk içinde gelenler deyiler onlar hep zengin kişiler hep emekçiyi somurdurup haksız kazançlarla ordalar HALK YURUR chp li vekil yurumez çunku onlar halkın içinde gfelmemişler

28
27
yanıtYanıtla
YA AKPLİ OLSAYDI?undefined:

eğer o vekil akpli olsaydı polis tarafından ya da korumaları tarafından dövülerek hapse atılmış ve paralel damgasını yemişti....

28
17
yanıtYanıtla
BU VATAN BİZİM..undefined:

Helal olsun akrdeşimize,sonuçta millet vekili değilmi aslı benim(yani millet) bizden daha aşağıda bizim üstümüzde değil...

3
1
yanıtYanıtla
mustafayamanmustafayaman74@hotmail.com:

Küçük hanima sormalı iktidar neredeyse tuvalete devletin araçlarıyla gidicem ozaman neredeyiz küçük hanim gözünden gözlükleri çıkarsınız bi etrafa baksın arabadan içenler cenaze sahipleri ayıptır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title