Haberler

CHP'li Canalioğlu, Bağış'ın Fıkrasına Fıkra ile Yanıt Verdi

Güncelleme:

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, AB Bakanlığındaki devir teslim töreninde Egemen Bağış'ın anlattığı fıkraya, fıkra ile yanıt verdi.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, AB Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde Egemen Bağış'ın anlattığı fıkraya fıkra ile yanıt vererek, "Kokusunu ne yapacaksın?" diye sordu.

Canalioğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında AB Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde Egemen Bağış'ın anlattığı fıkraya fıkra ile yanıt verdi.

Bağış'ın anlattığı fıkraya bir anlam veremediklerine işaret eden Canalioğlu, "Oysa aynı pozisyonda olan Trabzonlu bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzonlu delikanlısı gibi davranmış hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa etmiştir" dedi.

"Görevinden alınan Egemen Bağış devir teslim töreninde Trabzonlulara atfen anlattığı fıkra ile kime ne mesaj vermek istediği anlaşılamamıştır. Buna ben bir anlam veremedim, Trabzonlular da bir anlama veremedi" diyen Canalioğlu, şöyle devam etti:

"Oysa asıl anlatmak istediği şu olmalıydı, şu fıkra ile ben kendisine cevap vermek istiyorum. Temel'in de bulunduğu bir ortamda, vatandaşın birisi gaz kaçırıyor. Gaz kaçırdığını hissedince, ayağıyla yerde cart, gurt diye ses çıkarıyor. Bunun üzerine Temel diyor ki, hemşehrim kaçırdığın gazın sesini, gürültüsünü ayağınla yaptığın hareketle örtmeye çalışıyorsun ama bunun kokusunu ne yapacaksın?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Volkan Canalioğlu Egemen Bağış Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title