Haberler

CHP Gençlik Kolları Heyeti Kobani'ye Gitti

Güncelleme:

Suriye'nin Kobani kentine giden CHP Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan bir heyet, kanton Başbakanı Enver Müslim görüştü ve toplanan yardımları teslim etti.

Chp Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan bir heyet Suriye'nin Kobani kentine geçerek, toplanan yardımları kanton yönetimine teslim etti.

CUMA GÜNÜ GEÇ SAATLERDE KOBANİ'YE GEÇTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç ve Genel Başkan yardımcısı Erhan Çetinkaya'nın Cuma günü geç saatlerde dar bir bir heyet ile Suriye'nin Kobani kentine geçtiği açıklandı.

BAŞBAKAN'LA GÖRÜŞÜP YARDIMLARI TESLİM ETTİLER

Kobani Kantonu Başbakanı Enver Müslim ve kanton yetkilileri ile görüşen CHP Gençlik Kolları Başkanlığı heyetinin, gençlik örgütlenmesi tarafından toplanan yardımları da teslim ettiği öğrenildi.

YARIN ŞANLIURFA'DA BASIN AÇIKLAMASI YAPACAKLAR

Kobani Kantonu Başbakanı Enver Müslim ile de görüşen CHP heyetinin daha sonra Türkiye'ye döndüğü öğrenildi. Heyetin yapılan görüşmeler ile ilgili olarak yarın CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Enver Müslim Suriye Kobani Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (324)

Aci Gercek:

Helal sana chp gec oldu ama olacak, sayin Kilictaroglu kurd sorununu ben cozerim dedigim zaman gulmustum (ozur) simdi artik inaniyorum

268
263
yanıtYanıtla
sarajevoo:

git kumda oyna

yanıt0
yanıt0
karslı:

CHP eşittir boş işler HDP eşittir nankörlük ikisinde aynı bo....................k

237
81
yanıtYanıtla
devrim:

CHP ESITTIR HDP ESITTIR TURKIYE DUSMANLIGI. Bunlarin yaptigi fasistlik, onca yardim yeri varken neden kobani? Kabemiz kobani diyen ygple bu chplilerin ne ortakligi var?

63
219
yanıtYanıtla
Koyu Yorum:

Mhp Türkmenistana gidecek yüreği yoktu anca maket yaktı, buldugu çelik gözlüyü dövdü. Gerçek kokusuz yiğitler HDP - CHP Gençliği biri oyuncak götürmek için öldü diğerleri onların vasiyettini yerine getirdi. HELAL OLSUN YİĞİTLER

195
81
yanıtYanıtla
Mardinli arap:

Atatürkçülere bak bunların Atatürkçüğü lafta anca gidinde Türkmenlere yardımcı olun

159
97
yanıtYanıtla
al sana gercek:

Aha gerçek diye buna derim bakın gorun CHP nin gerçek yüzünü CHP bu uülkede hep ilkleri gerçekleştirdi bu ülkede halkını ilk katleden parti cCHP dır. tTersim de katletti askeri kanallarla iktidar olan ilk parti CHP ve pPKK soysuzlarini ziyaret edip yardım eden ilk parti CHP hhiçsasirmadim pravoo

107
136
yanıtYanıtla
veli:

Chp hdp ayni fabrikanın malları üç gündür yazıyorum. Yan sanayi müslüman laik komunist gay ateist ne ararsan var ama insan arama.

80
163
yanıtYanıtla
tt:

İşte vatan hainleri bunlar.

51
110
yanıtYanıtla
URFA 63:

ALLAH razi olsun onlardan yapılan hiç bi iyiliği unutmicaz kardes deyip kuyumuzu: Kazanlarıda unutmicaz

115
32
yanıtYanıtla
Tüm 324 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title