Haberler

Canlı yayında sokak köpeği tartışması! Konuklar birbirine girdi, sunucu ne yapacağını şaşırdı

Güncelleme:

Habertürk canlı yayınında gazeteci Sevilay Yılman ile hayvan hakları savunucusu Yasemin Babayiğit arasında başıboş köpek sorunu üzerinden tartışma yaşandı. Stüdyoda tansiyonun yükseldiği anlarda Yılman'ın "Yasemin Hanım ben FETÖ'yle uğraştım sizinle uğraşamadım" demesi dikkat çekti. O anlarda ne yapacağını şaşıran sunucu Mehmet Akif Ersoy, konukları sakinleştirmekte zorlandı.

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu Ana Haber'de başıboş köpek sorunu ele alındı. Yayına gazeteci Sevilay Yılman, Esra Topbaş ve hayvan hakları savunucusu Yasemin Babayiğit katıldı. Yayında Sevilay Yılman ve Yasemin Babayiğit birbirine girdi.

"KISIRLAŞTIRILINCA SAKİNLEŞİYOR" İDDİASI TARTIŞMAYI BAŞLATTI

Başıboş sokak köpeği sorununa çözüm bulunmasını isteyen Yılman, hayvan hakları savunucusu olan Babayiğit'in sözlerine karşı çıkarak "Köpekler kısırlaştırılınca halloluyor mu? Saçma bir şeyi tartışıyorsunuz 10 tane veterinerle görüştük ettik. Kısırlaştıran hayvanın saldırganlığı bitmiyor, yok böyle bir şey. Böyle bilimsel bir şey yok sadece popülasyonu durduruyorsunuz." dedi.

Babayiğit ise Yılman'ın sözlerine, "Kısırlaştırmada hayvanın çiftleşme arzusu dindiği için hormonal olarak hayvan daha sakinleşiyor." yanıtını verdi.

"ÇOCUKLAR ÖLSÜN, YASEMİN HANIM VE LOBİSİ POPÜLARİTESİNİ YAPSIN"

Yasemin Babayiğit'in sözlerinin çeliştiğini söyleyen Sevilay Yılman, "Öyle bir şey yok. Tam tersi biraz önce 'Ben bilim insanı değilim' dediniz. Söylediğinizin tam tersi yönünde beyanlar var. Çocuklar ölsün, Yasemin hanım ve onun lobisi bunun üzerinden olabildiğince popülaritesini yapsın. Hakaret etsinler, küfür etsinler, insanları linç etsinler..." şeklinde konuştu.

Yasemin Babayiğit'in bu sözler karşısında, "Kamuoyu önünde olan biri olarak eleştiriye daha açık olmalısınız." demesi üzerine stüdyoda tansiyon iyice arttı.

"FETÖ'YLE UĞRAŞTIM SİZİNLE UĞRAŞAMADIM"

Yılman'ın, "Yasemin Hanım ben FETÖ'yle uğraştım sizinle uğraşamadım sesimi kestim biliyor musunuz?" sözlerine, Yasemin Babayiğit'ten bu kez de "Geçmişteki beyanlarınızı okudum FETÖ'yle ilgili." karşılığı geldi.

Yılman ise son olarak, "Ne beyanım varmış ya, neler yazdılar Twitter'da hakkımda. Takdiri falan yok kardeşim çocuklar ölüyor, ailelere ses olmaya çalışıyoruz bir de üstümüze bela çekiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Mehmet Akif Ersoy Sevilay Yılman Sokak Köpeği Akif Ersoy Habertürk Akif Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (12)

Selim Adanalı:

beslemeyeceksin kardeşim yaban hayatta yaşayan hayvanlar gibi bırakın da kendi yiyeceğini kendi bulsun, hazıra alıştırırsan ve sürekli yiyecek verdiğiniz o yeri kendi bölgesi haline getirip sahipleniyor ve sahiplendiği için de gelene geçene saldırır, yanlış mı.

151
47
yanıtYanıtla
Erkan Can :

medeni bir ülkede şu sokak köpekleri sorunu bile iktidar değiştirebilirken,bizim en küçük dertlerimizden bri sokaklarımızın yürünemeyecek kadar güvensiz olması ve 20 yılı geçti hala aynı basiretsizliğe katlanıyoruz

153
43
yanıtYanıtla
taner ipek:

Fanatik bir toplumuz

yanıt16
yanıt6
oguz:

hayvan haklarını sadece popülerlik için kullanan cok kişi var malesef

135
15
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

masum çocuklarımız köpekler tarafından katlediliyor bunlarda şov yapıyor....bu yıl 24 canımız katledildi....yazık değil mi?

97
13
yanıtYanıtla
Serpil Aksak:

Sokak hayvanı düşmanı değilim aksine tüm canlıları seviyorum ancak sokaklar çocuklar için özgür alan olmaktan çıktı ve parklar da dahil.

94
10
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Bu konuyla ilgili Programa Hayvan hakları temsilcisini değil.... Sokak Hayvanlarının öldürdüğü Mağdurları ve o insanların ailelerini çıkarsaydiniz Daha insani olurdu.

57
10
yanıtYanıtla
Selin kibar:

İnsanlar yemek bulamıyor , belediyeler beslemiyor sokak hayvanlarının bencede popilasyonu bitirilmeli

52
9
yanıtYanıtla
Yasemin Erol:

Olcak seyleri tartisin. Butun hayvanlari kisirlatisin. Hayvanlara, cocuklara sahib cikin. Her Ana, Baba cocuguna insanlik ,ogrettsin. Bizim bu hayatta insanliga, sevkatte ihtiyacimiz var. Bu dunyanin sonu nereye varsin. Bu dunyada ahlak , terbiye. Caliskanlik, Kultur. Bilgisizlik olursa. Sonunda suc bizim.

10
32
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Kadınların kavga ettiği yerden kaçacaksın :))))

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title