Haberler

Canlı yayına damga vuran anlar! Sunucu, bakanın yüzüne baka baka Kızılay başkanına istifa çağrısı yaptı

Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayında dikkat çeken anlar yaşandı. Kişiler üzerinden Kızılay'ı eleştirmemek gerektiğini belirten Bakan Kurum, "Kurumlarımızı korumak zorundayız" dedi. Bunun üzerine sunucu Mehmet Akif Ersoy, "Kızılay Başkanı da kurumu korur inşallah" diyerek Kerem Kınık'a istifa çağrısı yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habertürk canlı yayınında Kübra Par ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Programda AHBAP'a çadır ve konserve satması sonrası gündem olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile ilgili dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

"KIZILAY'I KİŞİLER ÜZERİNDEN ELEŞTİRMEK EN KOLAYI"

Bakan Kurum, Kızılay'a yapılan eleştirilere "Kızılay bizim kurumumuz. 85 milyonun bir değeri. Kızılay'daki çalışanlarımız, arkadaşlarımız deprem sürecinde yapılması gereken her türlü çalışmayı gece gündüz çalışarak, uykusuz, yorgun her türlü çalışmayı yapmak üzere bir mücadele yaptılar. Burada Kızılay'ı yermek, kişiler üzerinden eleştirmek en kolayı. Kurumlarımızı korumak zorundayız" diye yanıt verdi.

ERSOY'DAN İSTİFA SÖYLEMİ

Bunun üzerine sunucu Mehmet Akif Ersoy, "Kızılay Başkanı da kurumu korur inşallah" diyerek bir gönderme yaptı. Bu sırada stüdyo bir anda buz keserken sözlerine açıklık getiren Akif, "Kızılay Başkanı kurumu korur derken, nasıl korunması gerektiği konusu kendisine çokça söyleniyor. Belki orada durmayarak korur anlamında söyledim. İzleyicilerimiz yanlış anlamasın" diyerek Kınık'ın istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Akif Ersoy İklim Değişikliği Mehmet Akif Ersoy Kerem Kınık Murat Kurum Akif Ersoy Kızılay Akif Güncel Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek mi? Mehmet Şimşek canlı yayında yanıtladı

500

Yorumlar (53)

Samet Aslan:

Bu keremi kimsenin ordan kaldırmamasının nedeni veya ona göz yumması acaba kızılay üzerinden başka yerlere giden paralar veya bunun benzeri nedenler olabilir mi???

549
109
yanıtYanıtla
esrefpasali:

bingo

yanıt82
yanıt3
ismail Baytar:

Mehmet Akif in yaptığı tutum yanlış bence bir bakan karşısında öyle konuşulmaz sonuçta bakan TC devletini temsil ediyor.

88
518
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

ne alakası var. Hiç mi eleştirilemeyecek bu insanlar. Senin benim yardımım ile alınan çadırları , direk göndermek yerine satışını yaptılar! Ve hala görevde.! bakan da kurumu korumak istiyorsa bu yapılan yanlışı cezasız bırakmayacak ki samimiyeti anlaşılsın!

yanıt222
yanıt19
Zafer yılmaz :

ismail Baytar:yorum yapmayım dedim.Ne kadar kara cahilsin sen öyle.Onu eleştirme buna söylemesinler.Kölemi bu millet.Bakan kimi temsil ediyor.? Gidin aklınızı temizletin kardeşim.

yanıt172
yanıt12
Dengiz Elm:

Onları biz seçtik biz. T.C Devleti bütündür

yanıt101
yanıt14
Kuman:

M.Akif Unutma sen bir ayar elemanı değilsin. Hadsizlik seninkisi! AHBAP cıların borazanımısın nesin

69
414
yanıtYanıtla
Ayhan Gökmen:

Ìğrenç gazetecilikde,sözcü ile yanyanasınız.

61
356
yanıtYanıtla
ASD:

He he tabi tabi... GTA şifrelerini verecek kabiliyette bile değiller deme :D

yanıt107
yanıt9
OLCAY ŞADAN:

A haber ile yan yana olunca sorun yok sanırım?

yanıt149
yanıt15
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title