Haberler

Can Ateş'ten Tekzip

Güncelleme:

Can Ateş'ten "Meryem Uzerli'nin Eski Sevgilisi Can Ateş'e Haciz Şoku" haberine tekzip.

Sitenizde yer alan 22 Ağustos 2013 tarihli haberde müvekkilim Martin & Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. ve Yönetim Kurulu Başkanı Can Ateş aleyhine gerçekleri yansıtmayan ifadelere ve müvekkilimin ticari itibarını ve saygınlığını zedeleyici ithamlara yer verilmiştir.

Müvekkilim olan Martin & Martin Sigorta ve Raeasürans Brokerliği A.Ş., 2001 yılından bu yana alanında hızla büyüyen ve Türkiye'nin en büyük 5 sigorta ve reasürans brokerliği şirketlerinden biridir. Yönetim Kurulu Başkanlığını Can Ateş'in yaptığı Martin & Martin, yurtiçinde İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep ve yurtdışındaki Ukrayna, Libya'daki ofisleri ile 100 kişinin çalıştığı alanında oldukça saygın bir şirket olup, büyüme odaklı stratejisini sürdürmektedir. Haberinizde de yer alan taşınma işlemi Martin & Martin'in bu büyüme stratejisi doğrultusunda tamamen bir ihtiyaçtan kaynaklanmış olup, şirket bugün yeni bir plazada 1000 metrekarelik daha iyi imkanlarla faaliyet gösterebilecekleri ofisinde faaliyetlerine başarı ile devam etmektedir. Martin & Martin şirketi ne haberinizde yer aldığı gibi bugünlerde ne de faaliyet gösterdiği 12 yıl boyunca her hangi bir haciz işlemi ile karşı karşıya kalmamıştır.

Haberinize konu olan müvekkilimin eski ortağı Alper Ziyal'in yönetimindeki Sanset Sigorta Şirketi de, kendi alanında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olup, herhangi bir hukuki ve maddi sıkıntı içinde değildir. Kısa bir süre önce dünya devi bir şirketle ortaklık yapmış olmaları da Sanset Sigorta'nın saygınlığının bir göstergesidir.

Faaliyetlerini yürütürken alanında Türkiye'nin öncü ve güvenilir şirketlerinden biri olmanın yanı sıra ülkesini yurtdışında temsil eden uluslararası bir şirket olmanın sorumluluk ve bilinci ile hareket eden Martin & Martin şirketi hakkında, gerçeği yansıtmayan bu tür yayınlar ile müvekkilimin kişilik haklarına saldırılması, şahsi ve ticari itibarını zedeleyici ifadelere yer verilmesi, bu tür yazıların sorumluları hakkında hukuki ve cezai şikayetlerde bulunmamızın yolunu açmaktadır.

Bu nedenlerle sair haklarımız saklı kalmak üzere, internet sitenizde müvekkilim hakkında yayınlanan asılsız isnad, gerçek dışı iddiaları tekzip eder, yayının derhal durdurulmasını, bu tür yayınların tekrarlanmamasını ve bu konudaki hassasiyetimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meryem Uzerli Can Ateş Ukrayna Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title