Haberler

Bursaspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Bursaspor - Torku Konyaspor maçının ardındanHamzaoğlu Kazanıp bitirmek istedik.

Bursaspor - Torku Konyaspor maçının ardından

Hamzaoğlu Kazanıp bitirmek istedik. Olmadı

Kocaman Güzel maç oldu

Bursaspor'un sahasında Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında iki teknik adamın ortak görüşü, sıcak havada oynanan futbolun güzelliği oldu.

HAMZAOĞLU KAZANIP BİTİRMEK İSTEDİK. OLMADI

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, İki takım oyuncularını kutluyorum. Sezon sonu olmasına karşın, iki hedefsiz takımın mücadelesi gerçekten iyiydi. Bursaspor olarak iç sahayı kazanıp bitirmek isterdik. Kısmet olmadı. Takım olarak pozisyonlar bulduk. Değerlendiremedik. Sonuçta güzel maç oldu. Gençleri verdikleri mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. İyi şeyler yaptılar dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, Konyaspor istikrarı korudu. Aykut hocayı kutluyorum. Sabırla bildiği yoldan devam etti. Sonuçta başarıyı yakaladı. Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizde Jem Paul, Deniz, Necid, Sivok ve Stoch cezalı duruma düştü diye konuştu.

Genç oyuncularla ilgili bir soru üzerine ise Kocaman, Gençleri sorumluluk yükleyip ezmemek lazım. Bu yükü taşıyamazlar. İstikrarlı ve iyi şekilde geliyorlar. Doğru zamanı bulmak gerek. U21 takımını, teknik direktörleri Turan hocayı, alt yapının tüm antrenörlerini kutluyorum. İyi futbolla başarıyı yakaladılar. Onların görevi A takıma oyuncu kazandırmak. Onlarda bize gerçekten çok yetenekli oyuncu verdiler diyerek açıklamalarını noktaladı.

KOCAMAN GÜZEL MAÇ OLDU

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Sıcak havaya rağmen güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Son 15 dakikaya kadar takım olarak galibiyeti isteyen bizdik. Ancak ilk yarı son bölümünde geriye düştük. Golü bulduk. İkinci yarı oyun kalitemizi yansıttık. Galibiyete yakın taraf bizdik. Ancak son 15 dakikada maçı Bursaspor çok istedi. Gol şansı tanımadık. İkinci yarının 37 puanla en çok puan alan takımı olduk. Gençler yetenekli. Onları takıma monte etmeye çalışıyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Hamza Hamzaoğlu Aykut Kocaman Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title