Haberler

Bursa - Oyuncu Müjde Uzman, Uludağ'da Karlar Üzerinde Sucuk Pişirdi

Oyuncu Müjde Uzman, Uludağ'da karlar üzerinde sucuk pişirdiKİRALIK Aşk dizisi oyuncusu Müjde Uzman ve sosyal medya fenomeni Burusvilis, Uludağ'da kar üzerinde sucuk ekmek keyfi yaptı.

Oyuncu Müjde Uzman, Uludağ'da karlar üzerinde sucuk pişirdi

KİRALIK Aşk dizisi oyuncusu Müjde Uzman ve sosyal medya fenomeni Burusvilis, Uludağ'da kar üzerinde sucuk ekmek keyfi yaptı. Mangalın başına geçen güzel oyuncu Müjde Uzman, hazırladığı sucuk ekmekleri tatilcilere ikram etti.

Kış turizminin en önemli isimlerinden Uludağ'da, gençlik festivalleri tüm hızıyla devam ediyor. Festivaller dolayısıyla ünlü akını yaşanan beyaz cennette, Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Müjde Uzman ve sosyal medya fenomeni olan Burusvilis de gençlerle tatilin tadını çıkardı.

Müjde Uzman ve Burusvilis, 'Hayat Bu Kapağın Altında' etkinliği kapsamında Uludağ'da karlar üzerine sucuk ekmek partisine katıldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği sucuk ekmek partisinde, mangalın başına geçen güzel oyuncu Uzman, sucukları kendi elleri ile pişirip, tatilcilere ikram etti. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, kayak yapmayı sevmediğini, sucuk ekmek salep ve manzara üçlüsüyle daha çok keyif aldığını söyledi.

Ekranlardan kısa bir süre önce veda eden Kiralık Aşk dizisinin ardından proje sorularını yanıtlayan Uzman, "Dizimiz yeni bitti, bende kendime biraz ara verdim çünkü dinlenmem gerekiyor. Ama elbette çalışacağız. Dizi teklifleri geliyor ancak ben her işe atlayan biri değilim. Bekliyoruz, değerlendireceğim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müjde Uzman Uludağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title