Haberler

Bolu'dan Sarıkamış'a Toprak Götürecekler

Güncelleme:

"6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" kapsamında İstanbul'dan Sarıkamış'a gitmek için yola çıkan bisikletçiler Bolu'ya ulaştı.

Bolu'ya ulaşan bisikletçilerin Bolu Valiliği ziyaretinde Valilik önünde Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka ile Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yahya Şahan karşıladı.
Bu sene 6'ncısı düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu hakkında bilgiler veren İstanbul Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz, "Sarıkamış'ta ebediyete intikal eden şehitlerimizi anmak ve gençlerimize o zaman yaşanan olayları hatırlatmak için bir farkındalık olsun diye yola çıktık. Turumuz her sene büyüyerek devam ediyor. Bu sene 6'ncısını düzenliyoruz. Sizlere desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle de Kızılay'a. Her zaman yanımızda oldular" dedi.

Böyle bir organizasyon içerisinde oldukları için sporcuları tek tek kutlayan Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, "Bolu olarak sizleri ağırlamaktan çok mutluyuz. Tarihimizi unutmamamız gerek. Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen bu etkinlik sonucuna ulaşacak ve tarihi yeniden hatırlayacağız. Bu etkinliğin çok önemli bir etkinlik olduğuna inanıyoruz. Sizleri kutluyorum. Sizleri Bolu'da olmanızdan büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul Bisiklet İl Temsilcisi Tuna Akyüz, Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu ve beraberindekilere "6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" anısına yaptırılan flama ve t-shirt hediye etti.
İstanbul'dan hareket ederek güzergahları üzerindeki illerden vatan toprağı alarak yollarına devam eden bisiklet turu kafilesine Bolu'dan da Sarıkamış'taki müzeye konulmak üzere Bolu toprağı teslim eden Bolu Vali Yardımcısı H. Necdet Özeroğlu, "Bu toprağın tek bir zerresinin bile değeri ölçülemez" dedi.

"6. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu" kapsamında ilimize uğrayan bisikletçiler Bolu Vali Yardımcısı H.
Necdet Özeroğlu'nun damalı bayrakla verdiği startla Bolu'dan hareket ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necdet Özeroğlu Sarıkamış İstanbul Bolu Spor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi? Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

title