Haberler

Bolu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Fener Alayı Düzenledi

Güncelleme:

Bolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında fener alayı düzenledi. Ellerinde Türk bayrakları ve fener olan çok sayıda kişi, Hükümet Meydanı'nda toplandı ve belediye bandosu eşliğinde Karaçayır Mahallesi'nde bulunan konser alanına kadar yürüdü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çocukların ve Boluluların bayramını kutladı. Kutlamalar kapsamında şarkıcı Melek Mosso konser verdi ve dinleyiciler de şarkılara eşlik etti.

Bolu Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında fener alayı düzenlendi.

Ellerinde Türk bayrakları ve fener olan çok sayıda kişi, Hükümet Meydanı'nda toplandı. Gruptakiler daha sonra belediye bandosu eşliğinde Karaçayır Mahallesi'nde bulunan konser alanına kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çocukların ve Boluluların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kutlamalar kapsamında şarkıcı Melek Mosso konser verdi. Mosso'nun seslendirdiği şarkılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Karaçayır Mahallesi Bolu Belediyesi Melek Mosso Tanju Özcan 23 Nisan Hükümet Çocuk Bolu Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title