Haberler

Bisanthe 4. Gülsin Onay Piyano Günleri Başlıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Bisanthe Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gülsin Onay Piyano Günleri, 6-11 Aralık tarihleri arasında Süleymanpaşalılar ile buluşacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Bisanthe Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gülsin Onay Piyano Günleri, 6-11 Aralık tarihleri arasında Süleymanpaşalılar ile buluşacak. Etkinlik boyunca dünyanın ve Türkiye'nin saygın piyano sanatçıları her gece Tekirdağlı sanatseverlerin huzuruna çıkacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesinin kurumsallaşan sanat markası Bisanthe adı altında 6-11 Aralık tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda ücretsiz olarak gerçekleşecek resitallerde, ilk günün konukları Gülsin Onay ve Alexander Markov olacak. Konser saat 20.30'da başlayacak.

Bisanthe Gülsin Onay Piyano Günleri kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen piyano beste yarışmasının finali, 7 Aralık Cuma 20.30'da klasik müzikseverlerle buluşacak. Finale kalan üç bestecinin eserlerinin prömiyeri de aynı gece yapılarak beste yarışmasının kazananı belirlenecek. Finalist besteciler Mert Yeşilmenderes, Beste Tanağardıgil ve Eser Emin Öktem, birincilik ödülü için yarışacak.

4. piyano günleri dünya çapında piyanistleri ağırlayacak

8 Aralık 2018 Cumartesi Burçin Büke, 9 Aralık Pazar Pierre Reach ve 10 Aralık Pazartesi Gökhan Aybulus, saat 20.30'da sahnede olacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 4. Gülsin Onay Piyano Günleri, 11 Aralık Salı günü Sofja Gülbadamova konseri ile sona erecek. Resitalin başlama saati diğer konserlerden farklı olarak 21.30 olarak belirlendi.

Öte yandan, Gülsin Onay Piyano Günleri'ne dinleyici olarak katılmak isteyenlerin konser başlangıç saatinden yarım saat önce Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası'ndaki konferans salonunda hazır bulunmalarının yeterli olduğu bildirildi.

4. Gülsin Onay Piyano Günleri Programı Şöyle:

"6 Aralık 2018 Perşembe 20.30: Gülsin Onay & Alexander MArkov, 7 Aralık 2018 Cuma 20.30: Bisanthe 1. Piyano Beste Yarışması Finali, 8 Aralık 2018 Cumartesi 20.30: Burçin Büke.9 Aralık 2018 Pazar 20.30: Pierre Reach,10 Aralık 2018 Pazartesi 20.30: Gökhan Aybulus,11 Aralık 2018 Salı 21.30: Sofja Gülbadamova." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülsin Onay Tekirdağ Aralık Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #127948 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title