Haberler

Beşiktaş'ı Dünya Markası Yapacağım

Güncelleme:

Hakan Atalay şimdiden seçmenler, siyasetçiler ve her kesimden insan tarafından yakın markaja alınmış durumda.

CHP Parti Üyesi Hakan Atalay, The Plaza Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla, Beşiktaş Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Atalay, "Zaman kavramının en önemli olduğu saniyelerin hesabının yapıldığı 21'nci yüzyılda yerel yönetimleri koyu bürokrasiyi bir kenara bırakma zamanı gelmiştir. Belediye hizmetleri ve ilçe için yapılan her türlü harcama ve bütçe, şeffaf ülkenin en uzak köşesinden kolayla online izlenebilecek ve denetlenebilecek şekilde düzenlenmelidir.

Denetleme kurulu oluşturulacak bu kurum periyodik olarak belediyeyi denetleyecektir. Şeffaf hizmet anlayışı ihale rakamlarını sadece açıklamaktan ibaret değildir. Beşiktaş halkı tüm yerel yönetim çalışmalarının biçim ve maliyetinden haberdar olmak zorundadır. Beşiktaş'ın yönetimine geldiğim takdirde tüm projeler bir yana her şeyden önce siyasi etik değerlere bağlı kalacağımı belirtmek isterim. Bu yüzden aday adayıyım, Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na talibim. İşimiz ve gücümüz Beşiktaş diyorum" dedi.

Alışılmış siyasetçi profilinin dışında bir görüntü sergileyen genç, dinamik, duyarlı ve entelektüel Hakan Atalay şimdiden seçmenler, siyasetçiler ve her kesimden insan tarafından yakın markaja alınmış durumda.

Hakan Atalay, İstanbul'da CHP'den Beşiktaş ilçesine aday adaylığını açıklayan ilk isim. Nişantaşı üniversitesinde öğretim görevlisi olmasının yanı sıra mali müşavir olan, Beşiktaş'ta ikamet eden işi gücü Beşiktaş'ta olan, B JK taraftarı ve kongre üyesi olan Atalay tam bir Beşiktaş sevdalısı.

Üst kimliklerle boğuşmadan önce insan olabilmenin önemini her fırsatta vurgulayan Hakan Atalay duyarlı bir insan olarak politikada bir şeyler yapmak istediğini, hizmet etmek ve ülkesine faydalı olabilmek için siyasete atıldığının altını çiziyor. '' Bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için siyasetteyim'' diyen Atalay Beşiktaş'ı bir dünya markası yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta daha iyi hizmet verilebileceğini, bulunduğu yer, kültürel dokusu ve ekonomik yapısı ile Beşiktaş'ın zaten bir marka olduğunu söyleyen Hakan Bey bunu ortaya koymak ve tanıtmanın önemli olduğunu söylüyor.

'' Engellilerin engelli olmadığı, emeklilerin Ege'de bir sahil kasabasında yaşama hayali kurmadığı, suçun olmadığı ve hayvanlara değer veren bir Beşiktaş ''

Küçük yaşlardan itibaren Atatürk ve CHP algısı oluşan siyaset ile iç içe bir çocukluk ve gençlik dönemi geçiren Atalay üniversite yıllarında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev almış duyarlı bir insan.

Beşiktaş Belediye Başkanı olduğu takdirde şeffaflığın her daim sağlanacağını dile getiren Atalay, Arabaların siyah camlarının arkasına saklanan siyasetçilerden olmayacağını dile getirdi. Ulaşılabilir bir Belediye Başkanı olmayı hedefleyen Hakan Atalay Beşiktaş'ta uygulanması planlanan projelerin Beşiktaş içinde yapılan referandumlarla belirleneceğini ve halkın sözcüsü olacaklarını belirtiyor.

Bünyesinde 7 üniversite bulunduran Beşiktaş'ta bir Barış Akademisi kurmak ve her dilden, her dinden, her türden insan ile yıl boyu konferanslarının yanı sıra Sanat Sokağı, gençler için Ab Merkezi ve Güven Timi projeriyle Hakan Atalay şimdiden Beşiktaş için alternatifi olmayan bir aday izlenimi oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Atalay Plaza Otel Beşiktaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title