Haberler

Belediye Meclisi Nisan Ayı 1. Oturumu

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 1. Oturumu yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. bileşimi Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen'in Başkanlığını yaptığı meclis toplantısında yoklamanın ardından bir önceki dönem tutanağının oylanması ile maddelerin görüşülmesine geçildi. Toplantıda gündem maddeleri oylanırken, encümen ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Büyükşehir meclisinde gündeme alınan toplam 51 madde görüşüldü. Gündeme alınan maddeler ilgili komisyonlara sevk edildi. 1 madde gündeme teklif karar olarak alındı.

Toplantıda 51 gündem maddesi oylanırken, ilk gündem maddesini encümen ve komisyon üyelikleri seçimi oluşturdu. Encümen üyeliklerine 17'şer oy ile Ünsal Göksen, Seydi Battal Aksu, Yılmaz Türk, Sait Kılıç ve Süphan Ceylan seçildi. Encümen üyeliği seçimi gizli oylama ile yapılırken, komisyon üyeleri açık oy usulü ile belirlendi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından gündeme alınan 51 maddenin görüşülmesinin ardından görüşülecek madde kalmadığından Nisan Ayı 2. Bileşiminin 13.04.2012 Cuma günü saat 15.00'de yapılmasına karar verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ünsal Göksen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title