Haberler

Belediye Başkanı Orhan'dan CHP'li Ören'e Sitem

Turgutlu Belediye Başkanı M.Serhat Orhan, yaptığı basın toplantısında, 2004 yılında o zaman Samsun Milletvekili olan şimdiki Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan alınan araçla ilgili konuya değindi.

Turgutlu Belediye Başkanı M. Serhat Orhan, yaptığı basın toplantısında, 2004 yılında o zaman Samsun Milletvekili olan şimdiki Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan alınan araçla ilgili konuya değindi.

Orhan yaptığı açıklamada; CHP Milletvekili Hasan Ören'in 2004 yılında AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'tan almış oldukları araçla ilgili konuyu sanki büyük bir şaibe ve yolsuzluk varmış gibi TBMM'ye taşıdığını söyledi.

Bu konuyla ilgili belge olduğunu anlatan Orhan, şöyle konuştu: "Herhangi bir şaibe ve yolsuzluk olmadığını sizlerde araştırarak, herhangi bir şey olmadığını görebilirsiniz. Dikkatinizi çekerim ki o milletvekili Suat Kılıç şu an Gençlik ve Spor Bakanıdır. Altı ay önce kendisiyle yaptığımız görüşmede Turgutlu'ya yeni bir stadyum, kapalı spor salonu, gençlik merkezi yapımı ile ilgili protokol yapıldı. Sayın Bakanımız destek vererek şehrimize bu önemli yatırımların yapılmasını sağlamıştır. 2013 yılında inşaatına başlanacak projeler neticesinde 40 ay gibi bir sürede 12.500 kişilik stadyum, 2.500 kişilik kapalı spor salonu ve 20 bin metrekare alana sahip gençlik merkezi yapılacak. Ayrıca ihaleyi alan firma tarafından bir yıl içinde Turgutlu Belediyesi'ne de 3,5 milyon TL ödenecektir."

Buradan CHP Milletvekili Hasan Ören'e seslendiğini belirten Orhan, "bu kazanımlar için beni bir kenara bırakın, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a Turgutlu'ya yaptığı desteklerden dolayı sözlü veya yazılı teşekkür etmeyi düşünmüş müdür? Bu konu ile ilgili bir basın açıklaması yapmak aklına gelmiş midir" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serhat Orhan Murat Orhan Hasan Ören Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title