Haberler

Bekir Coşkun: Kılıçdaroğlu Bana 'Seçimde Şansımız Yok' Dedi

Güncelleme:

Sözcü yazarı Bekir Coşkun, bir yemekte görüştüğü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Seçimde kazanma şansınız var mı?" sorusuna, "Yok" diye yanıt verdiğini aktardı.

Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine 2015 Genel Seçimlerini kazanma şansları olmadığını söylediğini açıkladı.

Zaman zaman Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Bekir Coşkun, Sözcü gazetesinden Nil Soysal'a verdiği röportajda çarpıcı bir iddia ortaya attı. Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldiğini belirten Coşkun, CHP Liderinin kendisine "2015 seçimlerinde de şansımız yok" dediğini aktardı.

İşte Röportajdaki o kısım;

Ge­çen yıl ara­da kay­na­dı. Ama iki yıl ön­ce­ki soh­be­ti­miz­de, "Kı­lıç­da­roğ­lu çok ba­şa­rı­sı­z" de­miş­ti­niz…

De­miş­tim evet. O za­man üç se­çim kay­bet­miş­ti. Bu­gün kay­bet­ti­ği se­çim sa­yı­sı dört. Fa­kat se­ne­ye gö­re­cek­sin, yapılan be­şin­ci se­çi­mi de kay­bet­miş ola­rak biz bu­ra­da ko­nu­şa­ca­ğız.

"İKTİDAR OLUYORUZ DİYEMEM"

O ka­dar mı emin­si­niz?

O ka­dar emi­nim. Çün­kü ge­çen­ler­de bir ye­mek­te bir ara­ya gel­dik Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu ile. Ben Ke­mal Be­y'­e; 'Se­çim­de şan­sı­nız var mı?' di­ye sor­dum. 'Yo­k' de­di. Ken­di­si de­di bu­nu. 'Biz ik­ti­dar olu­yo­ruz di­ye­bi­lir mi­si­niz?' de­dim. 'Di­ye­me­m' de­di. Bu as­lın­da umut­suz­lu­ğu­mu da­ha çok ar­tırdı. Şim­di tek umu­dum ne bi­li­yor mu­sun? Ben bu­gü­ne ka­dar ne de­sem ter­si çık­tı. Bu­gün di­yo­rum ki; 'Ke­mal Bey se­çi­mi ka­za­na­ma­ya­cak.' İn­şal­lah ka­za­nır. Ama za­ten Ke­mal Bey ka­za­nır­sa, en çok ken­di­si şa­şı­ra­cak! Uzun sü­re ina­na­ma­ya­cak! Şok fi­lan ge­çi­re­cek hat­ta.

"YENİ LİDER ÇIKMAZSA FELAKET OLUR"

Bir ay ka­dar ön­ce, "Ye­ni li­der­ler la­zı­m" di­ye bir ya­zı yaz­dı­nız. Ya­ni tek çı­kar yol ye­ni bir li­der mi? Bu­nu mu söy­le­mek is­ti­yor­su­nuz?

Bu bir şans ola­bi­lir. CHP ve MHP'­nin çı­ka­ra­ca­ğı or­tak baş­ba­kan ada­yı "ye­ni li­der­ler la­zı­m" ya­zı­mın ce­va­bı­dır. Eğer Kı­lıç­da­roğ­lu da, Bah­çe­li de, hat­ta he­pi­miz ger­çek­ten bu ül­ke­yi se­vi­yor­sak, çö­züm ara­yış­la­rın­da bu­nu da dü­şün­meliyiz. Sağ­cı­sı, sol­cu­su, mer­kez­ci­si, ko­mü­nis­ti, her­kes bir ara­ya ge­le­cek. Di­ye­cek­ler ki; "Biz se­çim­de tek li­der­le çı­kı­yo­ruz. Ye­ter ki dev­le­ti bu adam­dan kur­ta­ra­lım!" Yok­sa so­nu­muz fe­la­ket! Tür­ki­ye çok kö­tü gün­le­re gi­de­bi­lir. So­kak­lar kan gö­lü­ne dö­ne­bi­lir.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bekir Coşkun Sözcü Politika Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (84)

44.....:

chp ile mhp milletin sevdiği ortak aday çıkarsa ancak seçim kazanırmış da mış mış. . . . ula siz geçen seçimde 17 parti birleştiniz yine havanızı aldınız. o zaman arkadaş milletin tercihine saygı duyacaksınız.

21
8
yanıtYanıtla
KOKO.:

aferin lan keMAL . . . . haddini bilmek te erdemdir . . . . keMAL. . . . . ikinci ayakta tek gecerim

29
0
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Kılıçdaroğlu doğru demiş !! 50 Seçime daha girse kazanamaz !! Akp iyi işleride var, Hatalarıda var. Belkide artık başka partiye görevi bırakmalı bunların hepsi Ok de !! Kılıçdaroğlu ve Bahçeli defalarca seçim kaybettiği halde bunlar neden görevi bırakmıyorlar ? Bunların partilerinde başka lidermi yok ? Bunları sorgulamıyorken, Halkın seçtiği iktidara seçimi kaybet veya görevi bırak demek ne kadar doğru ? Baykal Liderliği bıraktı halen Neden Millet vekili ? Genç nufusumuz varken neden gençlerin önü açılmıyor ? Takım tutar gibi parti degil, Ülkemiz için hayırlısını dilemek ve istemek lazım.

26
1
yanıtYanıtla
demokrat:

Malesef Gandi, bunu ağustostan beri biliyoruz, sakat at yarışa gönderilir mi? En büyük eksikliğin yeteri kadar hırsız değilsin, bizim koyunlar hırsızları ve faşistleri seviyor.

8
19
yanıtYanıtla
demokrat:

Su koyuverme REIS, ortalıkta dolaşan en büyük faşist sensin. Ama bil bunu, yalakalıkla aşağılık duyguları tedavi olmuyor, sende bulunmayan onur kazanmak lazım.

yanıt6
yanıt10
ZONGULDAKLI:

KENDINI ADAMDAN SAYAN DEYOKRAT ITI ULAN TERBIYESIZ IT . SEN KIMSINDE MILYONLARCA SECMENI HAYVAN YERINE KOYUYORSUN . DOMUZ YANI KENDI PISLIGINI KENDI YIYENLERDENSIN

yanıt16
yanıt2
FATIH:

DEMOKRAT DENEN PISLIK SENI NE SENIN GIBILERINI ADAM YERINE KOYUYORSAK BU INANAMADIIN DIN VE BU DINI BU MEMLEKETTE YASAYAN LARI YARATAN HURMETINE SIZE YASAMA FIRSATI VERIYORUZ, , PISLIKLER YOKSA RAHATCA DURUN DURDUGUNUZ YERDE, , , , , , ,

yanıt4
yanıt3
demokrat:

Baksana, hırsız mezhepi Mehdisini müslümanlıkla müdafa ediyor, sizi gidi sahtekarlar. REIS, sende yine ne kadar salak olduğunu ispatlıyorsun, anlamamışsın ama bende Gandinin taraftarı değilim.

yanıt2
yanıt4
com@m.m:

Eksik yazmissin. Bil bakalim ney

yanıt0
yanıt0
kara:

kazanamıycanı bıldığı halde o koltukta oturuyosa gerçek haın sensın demektır

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title