Haberler

Bayburt'ta Yolcu Otobüsünün Devrilmesi

Sarıkamış'a aileleriyle kayak yapmaya giderken yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ölen iki çocuk, Trabzon'da defnedildi.

Sarıkamış'a aileleriyle kayak yapmaya giderken yolcu otobüsünün Bayburt'ta devrilmesi sonucu ölen iki çocuk, Trabzon'da defnedildi.

Kazada hayatını kaybeden ilkokul öğrencisi Ceyda İskender (8) ile Yomra Fen Lisesi Öğrencisi Kıvanç Gençosmanoğlu (16) için İskenderpaşa Camisi'nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Her iki çocuğun aileleri, yakınları ve sınıf arkadaşları ile Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katıldığı cenaze töreninin ardından Gençosmanoğlu'nun cenazesi merkeze bağlı Yeşilbük köyündeki, İskender'in cenazesi ise Yomra ilçesine bağlı Taşdelen köyündeki aile mezarlıklarına defnedildi.

Samsun'dan Iğdır'a giden Ali Seferoğlu'nun kullandığı 34 UNS 04 plakalı yolcu otobüsü, Bayburt Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı mevkisinde, ters yönde ilerlediği iddia edilen Vedat Karaduman yönetimindeki iş makinesine çarpmamak için manevra yapınca devrilmiş, kazada 3 kişi ölmüş ve 12 kişi yaralanmıştı. Sürücüler kazanın ardından tutuklanmıştı. - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Bayburt Trabzon Yomra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title