Haberler

Alman Terör Uzmanı: Batı, İslam Dünyasından Daha Acımasız

Güncelleme:

Alman terör uzmanı Jürgen Todenhöfer, son dönemde artan dinci terör eylemlerinden Batı'yı sorumlu tutarak "Batı, İslam dünyasından daha acımasız" dedi.

Üzerinde çalıştığı IŞİD kitabı hakkında birinci elden bilgi toplamak amacıyla Suriye ve Irak'a giden Alman terör uzmanı Todenhöfer, Batı'nın İslam dünyasından daha acımasız olduğunu öne sürdü.

"HRİSTİYAN BATI'NIN ŞİDDETE MESAFE KOYMASI GEREKMİYOR MU?"

El Kaide ve IŞİD gibi dinci teröre Batı ülkelerin tutumunun yol açtığını belirten Todenhöfer, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, "Müslümanlar terör ve şiddete mesafe koymalı" sözlerine, sosyal medya hesabından, "Başbakan Merkel, Cuma günü yaptığı açıklamada, Müslümanları teröre mesafe koymaya çağırdı, ancak önce Hristiyan Batı'nın şiddete mesafe koyması gerekmiyor mu?" diyerek yanıt verdi.

"SORUN İSLAM'DA DEĞİL, BİZİM SAVAŞLARIMIZDA"

Focus Online'de yer alan haberde Todenhöfer, "Sorun İslam'da değil, sorun bizim savaşlarımızda. Bu savaşlar terör üretme proğramları, İslam değil" ifadelerini kullanıyor.

Todenhöfer yaşanan terörü "Bizim barbarca petrol savaşlarımıza karşı, aşırı dincilerin barbarca yanıtı" olarak nitelerken, Batı'nın neden olduğu savaşlar olmasaydı, bugünkü dinci terörün olmayacağını söylüyor.

"EL KAİDE 3500, BUSH 500 BİN KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ"

ABD'nin Irak'ı işgalinin IŞİD ve öncesindeki oluşumları ortaya çıkardığını belirten Alman terör uzmanı Todenhöfer, şu ifadeleri kullanıyor:

"Hiç bir Arap ülkesi, son 200 yıldır Batı'ya saldırmadı. Fakat Batı, birçok defa İslam ülkelerine saldırdı. Bin Ladin'in El Kaide'si 3 bin 500 kişiyi öldürdü. Fakat oğul Bush, sadece Irak savaşında 500 bin kişinin ölümüne neden oldu. Bu rakamlar, son yüzyılda Batı'nın çok daha acımasız olduğunu gösteriyor. Bu nedenle şiddetle ilişkisini gözden geçirmesi gereken İslam değil, Batı olmalıdır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Jürgen Todenhöfer Irak Dünya Güncel Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500

Yorumlar (36)

YIL...:

İKİ YÜZLÜLÜK ETMEYİP KORKMADAN GERÇEĞİ HAYKIRAN. . . . . . . ALMAN TERÖR UZMANINA . . . . . . . YÜCE ALLAH cc İSLAM İLE ŞEREF BULMASINI . . NASİP ETSİN İNŞALLAH

38
2
yanıtYanıtla
işte Mobil-ANDROID:

bir kaç güne kalmaz yahudiler bunuda sustururlar.

24
0
yanıtYanıtla
Bir garip yolcuMobil-ANDROID:

objektif ve tarafsiz olduğu için Allah c.c bu adama iman nasip etsin amiiin

20
2
yanıtYanıtla
fbı:

uyanda balığa gidelim

16
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Artik adamin hem kariyeri hem de hayati tehlikede.

16
1
yanıtYanıtla
ADAMIN BENINI YIKAMISLAR:

Bunun aciklamalari, pek inandirici deyildir, ya tehdit etmisler böyle konus diye yada bol miktarda rusvet yedirmisler, Dolaysiyle Amerika öldürmüs diye , bunlarinda öldürmesi normaldir , anlamina geliyor , bir nevi öldürmelerinden yana,

2
14
yanıtYanıtla
cihannMobil-ANDROID:

helal bee rabbim iman versin hakki haykiranin ayaklarini sabit kilsin

15
0
yanıtYanıtla
hakMobil-ANDROID:

allah seni hak yoluna yonlendirsin amin

13
1
yanıtYanıtla
vtndş:

hay ağzına sağlık. . .

13
1
yanıtYanıtla
47mobilWeb@haberler.com:

Ahhh ahh osmanliyi ozledik onlae olsaydi şimdi bi awrupanin anasini aglatirdi

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title