Haberler

Başkentte hatalı sollama yapan araç kazaya neden oldu: 5 yaralı

Güncelleme:

Ankara'nın Polatlı ilçesi Konya yolu istikametinde meydana gelen kazada 5 vatandaş yaralandı. Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesi Konya yolu istikameti Yunak yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hatalı sollamaya çıkan araç, karşı şeritten gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören seyir halindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Başkentte hatalı sollama yapan araç kazaya neden oldu: 5 yaralı

ANKARA - Ankara'nın Polatlı ilçesi Konya yolu istikametinde meydana gelen kazada 5 vatandaş yaralandı.

Olay, Ankara'nın Polatlı ilçesi Konya yolu istikameti Yunak yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hatalı sollamaya çıkan araç, karşı şeritten gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören seyir halindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma İnceleme Polatlı Ankara Yunak Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title