Haberler

Başkan Yıldırım Ak Kadınlar İle Buluştu

Güncelleme:

Karamürsel Belediye Başkanı, kurulduğu günden bu güne kadar Ak Parti Kadın Kolları kadrolarında yer alan yöneticiler ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Teşkilatı tarafından düzenlenen bu güne kadar yönetimde yer alanların katıldığı kahvaltı programına katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, misafirler ile ilgilenerek sohbet etti.

Programda selamlama ve açılış konuşmalarını yapan Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin düzenlenen programa katılan tüm AK Kadrolara teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin öneminden ve yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Kadın Kolları Başkanı Gülsüm EKin'in konuşmalarının ardından konuşma yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Kadınların bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalara teşekkür ederek, bundan sonraki süreçlerde daha hassas ve öz verili çalışmaları için temennilerde bulundu. Son olarak konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan ve hükümet karşısında kurulan ittifaklardan örnekler verdi. 24 Haziran'da ülkemize kurulan tuzaklara büyük bir cevap vermemiz gerektiğini vurgulayan Başkan Yıldırım, seçim çalışmaları yaparken 25 Haziran gününe ne şekilde uyanacağımızı düşünerek yapılması gerektiğinin altını çizdi. Seçimlerin ilçelerde hatta mahallelerde yapılan çalışmalar ile ülke gündemini etkilediğinin altını çizen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yaklaşan anneler gününü önceden kutlayarak, bayanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Yıldırım Karamürsel Ak Parti Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title