Haberler

Başkan Toltar, "Gençlerimizin Yanındayız"

Dilovası Kayapınar ve Turgut Özal Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dilovası Belediye Başkanı ali Toltar’ın da katıldığ törenle hizmete girdi.

Dilovası Kayapınar ve Turgut Özal Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dilovası Belediye Başkanı ali Toltar'ın da katıldığ törenle hizmete girdi.

Dilovası'nda Kayapınar ve Turgut Özal Mahallesinde gençler tarafından kurulan Kayapınar ve Turgut Özal Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan, gençlerin daima destek olacaklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Gençlerimizin bir araya gelerek böyle bir çatı altında buluşmaları hem mahalleleri hem de ilçemiz adına gençlerin bilinçlenmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için bir arada olmaları bizleri mutlu etti. Yaklaşık bir ay önce derneğin kuruluş aşamasında genç arkadaşlarımız bizi ziyarete gelerek dernek kurmak istediklerini ve yapacakları çalışmaları anlattılar. Bizde gençlerimizin amaçladıkları bu çalışmayı her zaman destekleyeceğimizi söyledik" dedi.

"İlçemiz sonrada gelişen bir ilçe olduğu için gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda bir çok eksiklik yaşamaktadır" diyen Başkan Toltar, "Bizler gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınması, sosyal hayata bağlanması ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yarınlarımızın umudu gençlerimizin ilçesine iline ve ülkesine bağlı, bayrağına bağlı birer birey olmalarını istiyoruz. Bir milletin geleceğinin güvencesi yetişmiş gençlerdir. Bizde her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Onların istek ve talepleri her zaman önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca konuşmasında birde müjde veren Başkan Toltar, "Seçim sürecinde gençlerimizin bizden istediği futbol sahasıyla ilgili olarak geçtiğimiz hafta Spor Bakanlığımızla ve ardından da Orman Bölge Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşme sonuçlandı. 6,5 dönüm alan yer tahsisi bir hafta içinde gerçekleşecek. Ödeneği hazır olan spor tesisimiz için inşallah kısa sürede temel atma törenimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca futbol sahamızın yanında sosyal tesisimizde yer alacak. Artık bu iki mahalledeki gençlerimizin spor yapacağı bir tesisi kazandırmış olacağız" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgut Özal Ali Toltar Kayapınar Dilovası Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title