Haberler

Başkan Toltar'dan Boykot Çağrısı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ABD’nin Türkiye’de ekonomik kriz çıkartılmak için yaptığı baskı ve saldırılara karşı açıklama yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ABD'nin Türkiye'de ekonomik kriz çıkartılmak için yaptığı baskı ve saldırılara karşı açıklama yaptı.

Dilovası Belediye Başkan Ali Toltar, son günlerde ABD'nin Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik baskı üzerine önemli bir açıklama da bulundu. Vatandaşları sağduyulu olmaya çağıran Başkan Toltar, vatandaşları hem dolarlarını bozdurmaya çağırdı hemde ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı.

Başkan Ali Toltar, doların veya avronun ne kadar yükselirse yükselsin bu tür oyunlarla Türk milletini dize getiremeyeceklerini ifade ederek "Bu bir ekonomik savaştır. Ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen oyunlara fırsat vermeyeceğiz. Dik durmaya, devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar milleti nasıl 15 Temmuz'da hainlere geçit vermediyse, ekonomik savaşa karşı da dik duracak ve Türk Lirasına sahip çıkacaktır. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar, vatanımızı bölüp parçalayamayacaklardır. Sizin dolarınız varsa bizim de inancımız, imanımız, halkımız ve Türk Liramız var. 81 milyon vatandaşımızla birlikte gelen tüm saldırılara püskürtecek güçteyiz" dedi.

Toltar, "Bu millete kimse diz çöktüremeyecektir. Tüm halkımıza bu süreçte sağduyulu olmaya çağırıyorum. Ayrıca yaşanan sürece karşı olarak devletini, bayrağını seven her vatandaşın ABD'ye karşı birer tepki olarak Amerikan ürünlerini boykot etmeye çağırıyorum. Halkımızın özellikle sigarada içecekte ve yiyecekte Amerikan ürünlerini boykot etmelerini istiyorum. Bunu başarabiliriz. Türkiye bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Türk milletini birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Yerli ve milli olan tüm değerlere sahip çıkalım" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ali Toltar Dilovası Türkiye Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title