Haberler

Başkan Şirin 'Büyük Taarruz Bisiklet Turu' Gönüllülerini Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 4. Büyük Taarruz Bisiklet Turu’na katılan sporcuları Turgutlu’da ağırladı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 4. Büyük Taarruz Bisiklet Turu'na katılan sporcuları Turgutlu'da ağırladı. Kaymakam Uğur Turan ile birlikte ekip lideri Osman Kutlu ve beraberindekilere Turgutlu halkının misafirperverliğini gösteren Başkan Şirin, "26 Ağustos'ta Türk Ordusu'nun kurtuluş güzergahı içerisinde Afyonkarahisar'dan pedal çevirmeye başlayarak binlerce kilometreyi aşan değerli konuklarımızı Turgutlu'nun değerli topraklarında ağırlamaktan mutluluk duyduk" dedi.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk Ordusu'nun Türk Milleti'ni büyük kurtuluşa götüren yolda aynı inanç ve kararla pedal çeviren 4. Büyük Taarruz Bisiklet Turu katılımcıları, Turgutlu güzergahını tamamlayarak, Orta Park Kafeterya'da Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Kaymakam Uğur Turan tarafından ağırlandı. Buluşmaya CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Turgutlu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (TURDAK)Başkanı Celalettin Örgün ve üyeleri de eşlik etti.

Osman Kutlu liderliğinde 26 Ağustos gününden itibaren yolda olan bisikletçiler, Turgutlu'da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Anlamlı bir çalışmaya imza atan ekibi kutlayan Başkan Şirin de, Türk Bayrağı'nı dalgalandıran ekibe teşekkür ederek, "Geçtiğimiz 2 yıldır olduğu gibi bu 3. yılda da değerli misafirlerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Değerli kardeşim Osman Bey ve ekibini bu kutlu yoldaki azim ve kararlılıklarından dolayı kutluyorum. Ne mutlu ki milli ve manevi değerlerimizi anlamlı bir yolculukla geleceğe taşıyan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini her platformda dile getiren ruhla geleceğe yürüyoruz" dedi.

Ekip lideri Kutlu da nazik karşılamalarından dolayı Başkan Şirin ve Kaymakam Turan'a teşekkür ederek, "Misafirverperliklerinden dolayı değerli Uğur Bey ve Turgay Bey'e teşekkür ediyorum. Bizler gittikçe büyüyen bir ekibiz. İnşallah önümüzdeki yıl da sizlerle birlikte olacağız. Yolumuz her daim Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Turgay Şirin Uğur Turan Turgutlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title