Haberler

Başkan Sedefçi: "Bankadaki 1 Milyar TL Nakit Para, 150 Bin TL'ye Düştü"

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, siyasete başladığından bu yana büyük maddi kaybının olduğunu ifade etti.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, siyasete başladığından bu yana büyük maddi kaybının olduğunu ifade etti. 1989 yılında 3 arabası ve bankada eski parayla 1 milyar TL'si olduğunu açıklayan Sedefçi, 2014 yılına kadar eski bir evinin olduğunu, yeni yaptırdığı bir evinin ve bahçesinin bulunduğunu, nakit parasının ise 150 bin TL'ye kadar düştüğünü söyledi.

Belediye Meclis Salonu'nda gazetecilerle bir araya gelen Sedefçi, kendisi hakkında rüşvet aldığı iddialarını yalanladı. Bir liranın dahi hesabını verebileceğini söyleyen Sedefçi, "20 yıldır bizi yıkamadılar, yıkamayacaklar" dedi. Sedefçi, siyasete başladığından bu yana büyük maddi kaybının olduğunu ifade etti. 1989 yılında 3 arabası ve bankada 1 milyar TL parası olduğunu açıklayan Sedefçi, 2014 yılına kadar eski bir evinin olduğunu, yeni yaptırdığı bir evinin ve bahçesinin bulunduğunu, nakit parasının ise 150 bin TL'ye kadar düştüğünü söyledi.

CHP'nin kendisini 9 Şubat Pazar günü kesinlikle belediye başkan adayı göstereceğini belirten Sedefçi, genel merkezden aldığı mesajlar olduğunu söyledi. Edirne'ye yönelik projelerinin olduğunu anlatan Sedefçi, "Biz başkaları gibi Edirne'ye gökten uçak indirmeyeceğiz" diye konuştu.

Sırtını halka dayandığını ifade eden Sedefçi, Edirne için yaptıkları ve yapacaklarını anlattı. Sedefçi, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin dünyaya yansıtılmaya devam edeceğini, tanıtım amaçlı Kırkpınar sergilerinin açılacağını söyledi.

Yağlı Güreş Turnuvası yapmayı planladıklarını anlatan Sedefçi, Nefesli Sazlar Festivali'ni Caz Festivali'ne dönüştürmeyi planladıklarını açıkladı. Engelli vatandaşların evine 2 yıldan bu yana kuaför hizmeti verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini aktaran Sedefçi, 2014 yılı içerisine engelli merkezinin açılacağını söyledi. Kaldırımların üzerine engellilerin daha kolay ulaşım sağlamaları için şeritler yaptığını belirten Sedefçi, yardıma ihtiyacı olan öğrencilere bin 700 çift ayakkabı, 250 kaban, 150 önlük, 200 eşofman yardımında bulunduğunu söyledi.

Ev temizliklerine de katkılarda bulunduğunu belirten Sedefçi, 3 bin kişiye ilk yardım kursları verdiklerini söyledi. Evi yanan 10 vatandaşa yenisini yaptıklarını ifade eden Sedefçi, 150 kişiye tekerlekli sandalye hediye ettiklerini dile getirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hamdi Sedefçi Kırkpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title